Zoekresultaten

TIFO-Team

De  Feyenoord Supportersvereniging is initiator van het TIFO-Team, dat volledig onder verantwoording van de supportersvereniging valt. De activiteiten worden ook volledig door de supportersvereniging gefinancierd.

Eerste activiteiten

Met de middelen die de supportersvereniging beschikbaar stelde werd een aantal megavlaggen aangeschaft. De eerste officiële actie van het Feyenoord TIFO-Team vond plaats rond een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. Behalve het zwaaien met vlaggen werden er vanaf de tweede ring zilveren snippers naar beneden gegooid. In de maanden daarna werden er steeds meer vlaggen gemaakt en doken ze dan ook op steeds meer plaatsen in het stadion op.

De eerste grote sfeeractie vond plaats op 10 december 2000. Voorafgaande aan de topper tegen Ajax werd er behalve de gebruikelijke vlaggen ook gebruik gemaakt van megabanners en 40 rookpotten. Een enorme rookwolk verspreidde zich in De Kuip, maar het allermooiste was natuurlijk dat Feyenoord de aartsrivaal met 3-1 versloeg.

De sfeeracties van het Feyenoord TIFO-Team vonden al snel navolging bij andere clubs. En ook in het buitenland bleven de activiteiten niet onopgemerkt. In het seizoen 2001/2002 werd het Feyenoord TIFO-Team door de Italiaanse 'moederorganisatie' zelfs uitgeroepen tot het beste sfeerteam van het seizoen! Het TIFO-Team heeft uiteraard ook een eigen website, op deze site vind je alle sfeerfoto's uit de jaren 80, de prachtige jaren 90 maar ook van alle recente echte TIFO Acties. De TIFO website vind je hier!

Doelstelling

Het Feyenoord TIFO-Team heeft als doel om middels het organiseren van (ludieke) sfeeracties zowel de spelers als de supporters een extra impuls te geven om beter te spelen en de ploeg nog fanatieker te steunen. Ook de club ziet hier het belang van in.

 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming