Zoekresultaten

Supportersreizen

De FSV organiseert al jaren supportersreizen per bus naar uitwedstrijden van Feyenoord in Nederland. Als er in Europees verband wedstrijden zijn dan organiseert de FSV ook een reis naar deze wedstrijden, dat kan zijn per bus of met het vliegtuig.

Voor uitwedstrijden van Feyenoord in Nederland, die op vrij vervoer te bezoeken zijn, is de FSV in 2009 een samenwerkingsverband aangegaan met de club voor het gezamenlijk organiseren van busreizen. Hierdoor zijn deze reizen alleen nog te boeken via Feyenoord, Internet of ticketbox. Dit grotendeels voor het gemak van supporters.

Wedstrijden in Europees verband van Feyenoord of andere supportersreizen, organiseert en voert de FSV alleen uit, na overleg met de club.

De FSV probeert dit voor supporters altijd op een zo'n voordelige manier te doen, zonder enig winstbejag.

Leden van de FSV profiteren van kortingen op reizen tegenover niet leden. Voor reizen in Nederland scheelt dit euro's, in Europees verband tientallen euro's. Een goede reden om snel lid te worden.

De FSV is tegen het opleggen van verplicht vervoer en streeft naar normalisering voor het bezoeken van uitwedstrijden. In ieder overleg deelt de FSV dit mee aan desbetreffende instanties, waaronder de te bezoeken Gemeente.

 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
21 sep
Feyenoord - Ajax
14:30
27 sep
Go Ahead Eagles - Feyenoord
20:45
5 okt
Feyenoord - FC Groningen
14:30
18 okt
Feyenoord - Heracles
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming