Zoekresultaten

Kameraadjes

“Kameraadjes”, de juniorclub van Feyenoord is sinds april 2000 het officiële orgaan voor supportertjes t/m 14 jaar. Van oorsprong is Kameraadjes een initiatief van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV). In de jaren negentig was bij de FSV het idee ontstaan om jongere supporters een eigen identiteit te geven. Omstreeks dezelfde tijd en niet wetende van elkaar was Feyenoord ook van plan om een juniorclub binnen de eigen gelederen op te richten.

Na onderling overleg is er toen besloten een juniorclub gezamenlijk op te richten en zo is Kameraadjes in zijn huidige vorm ontstaan. Inmiddels zijn er zo’n 23.000 jongeren lid van de kameraadjes en hebben zij binnen de club en FSV een eigen identiteit en een eigen website Het boegbeeld van de Kameraadjes is Coentje. Vernoemd naar Coen Moulijn. Een populaire speler die in de jaren 60-70 de club heeft laten opbloeien. Klik hier om naar de website van de kameraadjes te gaan.

Kameraadjes lied

Naar goed Rotterdams gebruik hebben de kameraadjes natuurlijk ook een eigen volkslied. Waar "Hand in Hand, Kameraden" het enige echte clublied van Feyenoord is, hebben de kameraadjes hun eigen variant! Klik hier om het "Kameraadjes lied" te downloaden.

 

Lid worden!

FSV-reis naar Rome

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 feb
Feyenoord - ADO Den Haag
12:30
4 feb
sc Heerenveen - Feyenoord
18:30
8 feb
Feyenoord - Cambuur
12:30
14 feb
Heracles - Feyenoord
18:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming