Zoekresultaten

Kameraadjes

“Kameraadjes”, de juniorclub van Feyenoord is sinds april 2000 het officiële orgaan voor supportertjes t/m 14 jaar. Van oorsprong is Kameraadjes een initiatief van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV). In de jaren negentig was bij de FSV het idee ontstaan om jongere supporters een eigen identiteit te geven. Omstreeks dezelfde tijd en niet wetende van elkaar was Feyenoord ook van plan om een juniorclub binnen de eigen gelederen op te richten.

Na onderling overleg is er toen besloten een juniorclub gezamenlijk op te richten en zo is Kameraadjes in zijn huidige vorm ontstaan. Inmiddels zijn er zo’n 24.000 jongeren lid van de kameraadjes en hebben zij binnen de club en FSV een eigen identiteit en een eigen website Het boegbeeld van de Kameraadjes is Coentje. Vernoemd naar Coen Moulijn. Een populaire speler die in de jaren 60-70 de club heeft laten opbloeien. Klik hier om naar de website van de kameraadjes te gaan.

Kameraadjes lied

Naar goed Rotterdams gebruik hebben de kameraadjes natuurlijk ook een eigen volkslied. Waar "Hand in Hand, Kameraden" het enige echte clublied van Feyenoord is, hebben de kameraadjes hun hieronder te beluisteren eigen variant!

Kameraadjes lied

 

Het FSV fotoverslag

Lid worden?

Feyenoord Supportersraad

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

SPONSORBANNER

Wijzigingen Doorgeven!

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 mei
Willem II - Feyenoord
14:30
8 mei
Feyenoord - NEC
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming