Zoekresultaten

Hand in Hand

Als u nu besluit om een hoofdlidmaatschap aan te gaan bij de Feyenoord Supportersvereniging krijgt u, naast de vele voordelen en ons magazine Hand In Hand, een uniek boek gratis en voor niets als welkomstgeschenk. Dit na betaling van het lidmaatschap.

Hand in Hand nummer 9 is uit.

Het magazine van de Feyenoord Supportersvereniging staat dit keer in het teken van, hoe kan het ook anders, de Bekerwinst en huldiging. Een extra dikke Cupfighters Special met daarin naast alle mooie verhalen en rubrieken een gigantische poster voor aan de muur.

Daarnaast bevat het magazine natuurlijk de rubrieken, op de bank bij de familie van middenvelder Jens Toornstra, interviews met de spelers Eric Botteghin en Renato Tapia, in vergeten Feyenoorders Arjan van der Plas, van Hous tot inhakers met DJ Bootsy Paul, FSV en Feijenoorder bundelen krachten en een interview met Jan de Rek, chauffeur van de spelersbus

Hand in Hand valt bij de leden op de mat en is ook los verkrijgbaar in de Feyenoord fanshops en diverse winkels (klik hier voor een lijst met verkooppunten).

Het lidmaatschap kost €30,00. Voor deze prijs ontvangt u niet alleen de Hand in Hand 10 keer thuis op de mat, maar ook een leuk welkomstgeschenk. Natuurlijk hebt u als lid meer voordelen. Denkt u eens aan competitie- en Europese uitwedstrijden. De FSV organiseert reizen daar naar toe en als lid krijgt u altijd korting op de bus- of vliegreis. Dus twijfel niet en word lid van de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland.

*Supporters die in het buitenland wonen betalen voor het hoofdlidmaatschap €66,00. Dit door de verzendkosten voor het magazine naar het buitenland.

Voorwaarden voor aanmelding, betaling en opzegging van het lidmaatschap kunt u lezen onder word nu lid van de FSV (lidbanner rechts).

 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming