Zoekresultaten

Hand in Hand

Hand in Hand, het magazine van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) is 84 pagina's dik en altijd met een dubbelzijdige poster. Wellicht ten overvloede. Het magazine kent maar één onderwerp: Feyenoord, Feyenoord en Feyenoord.

Hand in Hand nr. 7 van het seizoen 2013-2014 is uit.

In deze editie ondermeer: Een interview met Lex Immers, die het geen straf vind om bij Feyenoord te blijven en Otman Bakkal, die Koeman niets verwijt. Verder bevat het magazine deze keer een speciale bijlage, die stil staat bij de voetballer en de gehouden verjaardag van Willem van Hanegem in De Kuip. Het Feyenoord-boek: Pelle spreekt. Waarin geen onderwerp onbesproken blijft.- Elvis Manu: die volgens trainer Ronald Koeman de meest rendementvolle speler in de voorbereiding was.- Vergeten voetballers met Barry Dubbeldeman.-  Supportersfilm: The other side of the heart is white en nog veel meer. Uiteraard ontbreken de vaste rubrieken: "Van hand tot hand", "Vizier op Varkenoord" en de columns van Ron Dissel en Ton Brands niet.

Hand in Hand valt zaterdag bij de leden op de mat en is ook los verkrijgbaar in de Feyenoord fanshops en diverse winkels (klik hier voor een lijst met verkooppunten).

Het lidmaatschap kost €30,00. Voor deze prijs ontvangt u niet alleen de Hand in Hand 10 keer thuis op de mat, maar ook een leuk welkomstgeschenk. Natuurlijk hebt u als lid meer voordelen. Denkt u eens aan competitie- en Europese uitwedstrijden. De FSV organiseert reizen daar naar toe en als lid krijgt u altijd korting op de bus- of vliegreis. Dus twijfel niet en word lid van de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland.

*Supporters die in het buitenland wonen betalen voor het hoofdlidmaatschap €66,00. Dit door de verzendkosten voor het magazine naar het buitenland.

Voorwaarden voor aanmelding, betaling en opzegging van het lidmaatschap kunt u lezen onder word nu lid van de FSV (lidbanner rechts).

 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
24 aug
Feyenoord - FC Utrecht
14:30
31 aug
FC Twente - Feyenoord
16:45
13 sep
Feyenoord - Willem II
20:45
21 sep
Feyenoord - Ajax
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming