Zoekresultaten

Gebruik beeldmateriaal - politie

Feyenoord supporters worden regelmatig geconfronteerd met het videoteam van de Mobiele Eenheid. Het videoteam verzameld op grote schaal beeldmateriaal ter identificatie van potentieële verdachten. Wanneer er geen enkele aanleiding is (dus géén ongeregeldheden) om het beeldmateriaal te bewaren moet alles van de betreffende dag binnen 4 dagen worden vernietigd.

Mocht een supporter terecht of onterecht als verdachte zijn aangehouden is het verstandig het aangedragen beeldmateriaal kritisch te bekijken. Mocht het vermoeden ontstaan dat het een oude foto betreft raden we aan je dossier op te vragen. In dat dossier moet bij elke foto datum en tijdstip worden vermeld en de aanleiding om de betreffende foto in het dossier op te nemen. Ook is het verstandig te vragen naar de begin- en einddatum van het dossier. Als er in het verleden geen contact is geweest met de politie is een dossier vreemd en suggestief. Foto's worden door de politie gebruikt om personen te identificeren. Oude foto's mogen immers niet worden gebruikt ter referentie. Stel ook kritische vragen zoals: waarom is de foto genomen of ben ik bij voorbaat aangemerkt als overlastgever cq raddraaier?. Mocht het dossier niet worden vrijgegeven neem dan contact op met de CSZ. 
Klik hier voor het meldingsformulier!

Vergeet niet bij vrijspraak een officieel schrijven te verlangen van politie, justitie, KNVB en Feyenoord waarin wordt bevestigd dat alle verzamelde gegevens uit de systemen worden verwijderd inclusief foto's. Je bent immers onschuldig dus een dossier is niet noodzakelijk.

 
 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming