Zoekresultaten

Een eigen advocaat

De CSZ komt op voor de rechten van supporters bij voetbalevenementen waar Feyenoord direct bij is betrokken. We zullen dan ook iedere supporter op verzoek vrijblijvend informeren over zijn of haar rechten en plichten. Schuldig of onschuldig. We geven tips hoe in een bepaalde situatie te handelen. Maar we zullen en kunnen nooit persoonlijk de belangen van een supporter behartigen. De CSZ is immers geen rechtsbijstandkantoor. In zo'n situatie zullen we een supporter doorverwijzen naar een advocaat.

Procederen kost tijd en geld en schrikt menig supporter bij voorbaat al af. Blijkbaar wordt een advocaat als hoogdrempelig ervaren of iets wat extreem duur is. Maar iedereen kan vrijblijvend contact opnemen met het juridisch loket of een advocaat bij jou in de buurt. 

Een advocaat hoeft echter geen dure aangelegenheid te zijn. Er zijn veel advocaten die op basis van een toevoeging werken (dat wordt ook wel pro-deo genoemd). Dat betekent dat afhankelijk van het inkomen een eigen bijdrage moet worden betaald varierend van € 100 tot € 760. De laagste eigen bijdrage geldt voor de mensen die een inkomen hebben op bijstandsniveau en de hoogste meer dan € 21.500 waarbij het ook afhangt van de privé  omstandigheden. Vaak heeft een advocatenkantoor ook een gratis spreekuur waar je je kunt laten informeren over een zaak en over de kosten waaronder de toevoeging.  Degene die een rechtsbijstandverzekering heeft kan daar ten rade gaan of de kosten voor een advocaat in een bepaalde zaak gedekt worden door de verzekering. Informeer dan ook bij de eigen verzekeraar naar de mogelijkheden tot rechtsbijstand. Overigens zijn vaak bepaalde soorten zaken zoals strafrechtelijke en die met betrekking tot personen en familierecht uitgesloten.

 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming