Zoekresultaten

Meld een klacht altijd

De commissie probeert zo goed als mogelijk de supportersbelangen te behartigen. Maar dat kan zij niet alleen. Samen staan we sterk! Informatie en melding van klachten van en door supporters is van groot belang. Schroom daarom nooit om een klacht te melden! Of het nu gaat om een misverstand of onrecht. Of het te maken heeft met de horeca in het stadion tot en met buitenproportioneel optreden van de politie. Meld altijd je klacht bij de CSZ.
Klik hier voor het meldingsformulier!

De CSZ zal alle meldingen beantwoorden en waar mogelijk zoeken naar een oplossing. Daarnaast bewaart de CSZ alle meldingen en klachten om zo tot een archief te komen.  Denk daarbij aan klachten over het overdreven optreden van de politie. Zodoende krijgt de CSZ sneller inzicht in bepaalde zaken die zich rondom wedstrijden van Feyenoord afspelen. Uiteindelijk kan besloten worden om actie te ondernemen. Dat het verzamelen van klachten zinvol is, wordt bevestigd door het feit dat Feyenoord heeft gevraagd om een aantal van die klachten met hen te delen, zodat ook de club zich hierover kan buigen. Voordat de CSZ echter die klachten daadwerkelijk aan Feyenoord overhandigd, vragen wij eerst toestemming aan de mensen waar de klacht vandaan komt. We respecteren immers altijd de privégegevens van supporters en gaan daar dan ook zeer zorgvuldig mee om.

Contact
De commissie staat altijd open voor een positieve bijdrage ten aanzien van supporterszaken. Ook kun je je aanmelden om ondersteunende werkzaamheden voor de commissie te verrichten. Stuur dan een email naar: csz@feyenoordnet.nl

 
 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming