Zoekresultaten

Functioneren

De commissie SZ (CSZ) is een volwaardig onderdeel van de FSV en ondersteunt het bestuur. Het bestuur kan de commissie om advies vragen om bepaalde onderwerpen omtrent supporterszaken nader uit te zoeken. Andersom kan de commissie het initiatief nemen het bestuur vrijblijvend te adviseren naar aanleiding van onderwerpen die bijvoorbeeld worden aangedragen door supporters of worden gesignaleerd door de commissieleden zelf. 

Helderheid en transparantie voorkomen misstanden tussen supporters, Feyenoord en de overheid. Natuurlijk geeft de commissie het goede voorbeeld en biedt inzicht in de huidige wet- en regelgeving. Daarnaast is aangegeven hoe moet worden gehandeld bij een stadionverbod of arrestatie. Getoond wordt op welke wijze Feyenoord, de overheid en de media de Feyenoordsupporters behandelen. Bij uit- en thuiswedstrijden spelen zich diverse zaken af die zeer zeker de aandacht vragen. Evenals rondom het organiseren van sfeeractiviteiten. Zo krijgt iedereen goed zicht op wie wat doet. En natuurlijk is de clubcultuur een blijvend onderwerp. Een onderwerp dat niemand onberoerd kan laten.

Binnen de CSZ is momenteel een "werkgroep juristen” actief met kennis van civiel-, bestuurs- en strafrecht. Van hun input wordt dankbaar gebruik gemaakt. Op korte termijn hoopt de CSZ nog een tweetal werkgroepen op te starten. Deze hebben betrekking op "Collectief belang” (uit- en thuiswedstrijden) en "Clubcultuur" (o.a. Het Nieuwe Stadion).

 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming