Zoekresultaten

Archief wedstrijden 2010-2011

3 oktober 2010, De Graafschap – Feyenoord

Voor deze wedstrijd geldt een auto en buscombiregeling. Echter wordt op de kaartprijs bij de autocombi geen 40% korting gegeven zoals sinds dit seizoen bij veel clubs gebruik is geworden. Zo ook bij de Graafschap die deze korting dit seizoen al aan twee andere clubs wel hebben verleend. Nadat Feyenoord hier door een supporter op is gewezen zoekt men nogmaals contact met de Graafschap. Uiteindelijk komt Feyenoord met De Graafschap overeen 20% korting te geven op het kaartje. Dit scheelt € 4,- De Graafschap beweert de kortingsregeling op de autocombi gestopt te hebben.

12 september 2010, NAC Breda – Feyenoord:

Bij opstapplaats Lage Zwaluwe zijn te weinig bussen. Voor 15 man is geen plaats. Uiteindelijk komen er twee extra bussen met een gezamenlijke capaciteit van 120 zitplaatsen. Supporters reageren teleurgesteld over het zicht vanuit het uitvak dat nog steeds als bijzonder matig wordt ervaren.

26 augustus 2010, AA Gent – Feyenoord

Voor deze Europese uitwedstrijd gold een buscombiregeling. Ondanks dat de capaciteit van het uitvak maar liefst 1.855 plekken bedroeg en er grote animo was ondanks de vervoersregeling besloot Feyenoord in overleg met AA Gent slechts 1.000 kaarten af te nemen. Dit uit angst voor ongeregeldheden en de mogelijke gevolgen daarvan voor de club. Feyenoord koos ervoor om zo min mogelijk silvercardhouders mee te nemen.

22 augustus 2010, Heracles – Feyenoord

Voor deze wedstrijd gold een auto en buscombiregeling. Supporters die met de auto gaan dienen hun voucher om te wisselen op een parkeerplaats. Om in aanmerking te komen voor een parkeerkaart moet men met minimaal 4 supporters in één auto zitten. Dit vanwege een gebrek aan parkeerplekken bij het uitvak. Stewards lieten echter al in een vroeg stadium teveel auto’s met daarin slechts 3 supporters gaan. Hierdoor kwamen enkele supporters in de problemen die wat later aankwamen. Zo deed de situatie zich voor dat er 3 auto’s overbleven met slechts twee parkeerplekken. Pas na interventie van de Rotterdamse voetbaleenheid mocht men vertrekken.

Weken later blijkt dat Heracles 40% korting heeft verleent op de kaartprijs voor de autocombi-regeling. Feyenoord betaalt € 8 terug aan de supporters die van deze regeling gebruik hebben gemaakt.

 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming