Zoekresultaten

Algemeen

Het bezoeken van een uitwedstrijd is tegenwoordig een hele opgave. Helaas kun je als supporter niet meer zoals in vervlogen tijden bij de poorten van het uitvak op de dag van de wedstrijd je kaartje halen. Tegenwoordig is een uitkaart (Diamond-, Gold- of Silvercard) benodigd. Daarnaast wordt je als supporter steeds vaker verplicht met een georganiseerde trein-, of buscombi richting het stadion van de tegenpartij vervoerd. In een aantal gevallen wordt een bepaalde mate van vrijheid gesuggereerd door een zogenaamde auto-combi waardoor je als supporter, vanaf een aangewezen verzamelpunt, verplicht met minimaal vier personen richting stadion moet rijden.

Het bezoek van uitwedstrijden met zo min mogelijk regeltjes en een zo’n optimaal mogelijke organisatie is voor supporters een kostbaar goed. De CSZ realiseert zich dit terdege en gaat vanaf seizoen 2010-2011 alle uitwedstrijden evalueren. Middels deze evaluatie hopen we meer inzicht te krijgen in knelpunten en ergernissen onder supporters.  Het evalueren van uitwedstrijden gaat echter niet vanzelf. Daarbij zullen we hulp nodig hebben van supporters om te weten te komen wat er wel maar vooral ook wat er onverhoopt niet goed gaat. Bevindingen en/of klachten (zoals extreme ophoudprocedures, irritant omrijden en te laat arriveren of onverklaarbare prijsverschillen) kunnen worden gemeld.
Klik hier voor het meldingsformulier!

De evaluatie wordt waar mogelijk door de CSZ gebruikt om ergernissen of knelpunten (in)direct aan te kaarten bij de verantwoordelijke instanties. In de hoop dat het bezoek van uitwedstrijden in de toekomst weer een stukje beter georganiseerd wordt. De CSZ stelt zichzelf als doel bij te dragen aan de normalisering van het bezoek van uitwedstrijden. Vanzelfsprekend hanteren we voor de thuiswedstrijden van Feyenoord dezelfde uitgangspunten.

Let wel! Zowel de CSZ als de FSV zijn tegen het opleggen van verplicht vervoer en strijden voor een normalisering. In ieder overleg deelt de FSV dit mee aan desbetreffende instanties, waaronder de te bezoeken Gemeente.

 
 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming