Zoekresultaten

Politie - oproepen plaatsen op internet

In het verleden zijn diverse oproepen geplaatst op internet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een oproep voor een "wandeltocht" vanaf het Stadhuisplein richting Stadion Feijenoord of een oproep op internet voor een "warm welkom". In beide gevallen bestaat er een kans dat de Politie contact opneemt of tot aanhouding overgaat.

In het eerste geval (oproepen tot een "wandeltocht") zal gezien worden als een soort evenement waar geen vergunnig voor is verleent. Al snel zal diegene die het initiatief heeft genomen worden aangesproken op de mogelijke consequenties. Er zal gesproken worden over aansprakelijkheid en de daarbij behorende (on)kosten.

In het tweede geval (oproep op internet voor een "warm welkom") is een mogelijk voorbeeld waarbij de politie tot aanhouding kan overgaan vanwege het oproepen of aanzetten tot geweld. We willen iedereen er op wijze dat het plaatsen van dergelijke teksten op forums, reactiesystemen en/of sociale netwerken op internet tot consequenties leiden met een stadionverbod of strafrechtelijke vervolging als resultaat. Let dus op wat je schrijft of meld!

 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
21 sep
Feyenoord - Ajax
14:30
27 sep
Go Ahead Eagles - Feyenoord
20:45
5 okt
Feyenoord - FC Groningen
14:30
18 okt
Feyenoord - Heracles
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming