Zoekresultaten

Politie - oproepen plaatsen op internet

In het verleden zijn diverse oproepen geplaatst op internet. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een oproep voor een "wandeltocht" vanaf het Stadhuisplein richting Stadion Feijenoord of een oproep op internet voor een "warm welkom". In beide gevallen bestaat er een kans dat de Politie contact opneemt of tot aanhouding overgaat.

In het eerste geval (oproepen tot een "wandeltocht") zal gezien worden als een soort evenement waar geen vergunnig voor is verleent. Al snel zal diegene die het initiatief heeft genomen worden aangesproken op de mogelijke consequenties. Er zal gesproken worden over aansprakelijkheid en de daarbij behorende (on)kosten.

In het tweede geval (oproep op internet voor een "warm welkom") is een mogelijk voorbeeld waarbij de politie tot aanhouding kan overgaan vanwege het oproepen of aanzetten tot geweld. We willen iedereen er op wijze dat het plaatsen van dergelijke teksten op forums, reactiesystemen en/of sociale netwerken op internet tot consequenties leiden met een stadionverbod of strafrechtelijke vervolging als resultaat. Let dus op wat je schrijft of meld!

 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming