Zoekresultaten

Feyenoord Supportersvereniging - lidmaatschap

De FSV en Het Legioen zijn opzichzelfstaande organisaties en voeren afzonderlijk een financiële- en ledenadministratie. FSV-leden zijn niet automatisch lid bij Het Legioen. Voor Legioenleden geldt hetzelfde. Een lidmaatschap sluit u afzonderlijk af, ook als u besluit lid te worden bij beide. Hetzelfde geldt als u een lidmaatschap of beide lidmaatschappen wilt beëindigen. Ook dit moet u afzonderlijk doen. 

Opzegging bij de FSV voor het volgende verenigingsjaar dient schriftelijk voor 31 maart van het lopende seizoen binnen te zijn. De opzegging dient verstuurd te worden naar: Feyenoord Supportersvereniging, t.a.v. de ledenadministratie, Antwoordnummer 1340 3000 VB Rotterdam (een postzegel is niet nodig). Vriendelijk verzoek uw lidmaatschapnummer te vermelden bij correspondentie. 

Opzegging van Het Legioen-abonnement dient vóór het einde van het lopende seizoen per aangetekend brief te geschieden met inachtneming van de opzegtermijn van minimaal 3 maanden waardoor opzegging slechts mogelijk is tot en met 31 maart en beëindiging slechts mogelijk is per 1 juli. De datum van ontvangst van de aangetekende brief is bepalend. Indien opzegging niet tijdig en/of correct is geschied wordt Het Legioenabonnement telkens automatisch met één seizoen verlengd. Een seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Alleen juist ingevulde en ondertekende brieven worden in behandeling genomen.

Bij de Feyenoord Supportersvereniging komen veel vragen binnen over het lidmaatschap van Het Legioen. Graag willen wij het onderscheid tussen beide verenigingen duidelijk maken. De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) is de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland met als doel Feyenoord supporters in het algemeen en FSV-leden in het bijzonder daar waar mogelijk te helpen en/of te steunen. Het Legioen is onderdeel van Feyenoord en heeft niets met de Feyenoord Supportersvereniging te maken. 

 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming