Zoekresultaten

Feyenoord NV - gedragsregels

Elk jaar, bij aanvang van een nieuwe voetbalseizoen, worden de Gedragsregels van Feyenoord Rotterdam NV bekend gemaakt. De gedragsregels staan uitgebreid beschreven in de beleidsnotitie “Gedragsregels, Beroepsmogelijkheden en Commissie van Toezicht van Feyenoord”, die te vinden is bij downloads 

In de gedragsregels wordt gesproken over het onderscheid tussen fysiek geweld, verbaal geweld, andere uitingen en ander ongewenst gedrag.

Onder "fysiek geweld" wordt verstaan: iemand iets lijfelijks (slaan en schoppen maar ook duwen) aandoen dan wel het bedreigen met.

Onder "verbaal geweld" wordt verstaan: het roepen van beledigende teksten die de algemene fatsoensnorm overschrijd, een of meerdere personen of bevolkingsgroepen de dood toewensen, kwetsen of beledigen van een of meerdere personen (al dan niet in het stadion aanwezig).

Onder "andere uitingen" wordt o.a. bedoeld spandoeken of kleding. Feyenoord adviseert supporters die een spandoek of vlaggen willen maken dit spandoek vooraf bij de club te laten toetsen. Dit voorkomt discussie en teleurstelling achteraf.

Onder "ander ongewenst gedrag" wordt verstaan: elke handeling of uiting (situationeel behandeld) waarmee of waardoor Feyenoord of haar supporters in diskrediet wordt gebracht of in haar goede naam wordt aangetast. 

Een supporter die de gedragsregels overtreedt wordt hierop aangesproken dan wel aangehouden. Vanuit de club zal vervolgens worden bepaald of en welke strafmaatregelen genomen zullen worden. De strafmaatregelen staan beschreven in de beleidsnotitie en is te vinden bij downloads

 

Lid worden!

FSV-reis naar Rome

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 feb
Feyenoord - ADO Den Haag
12:30
4 feb
sc Heerenveen - Feyenoord
18:30
8 feb
Feyenoord - Cambuur
12:30
14 feb
Heracles - Feyenoord
18:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming