Zoekresultaten

Feyenoord NV - commissie van toezicht

De Commissie van toezicht stelt supporters instaat (aanvullend) mondeling verweer te voeren tegen een opgelegde sanctie. Het versturen van een bezwaarschift vanwege een lokaal stadionverbod of een gele kaart wordt door Feyenoord tevens gezien als een verzoek tot een gesprek met de commissie. Bij een landelijk stadionverbod zal eerst de gehele procedure van de KNVB worden doorlopen. Pas dan kan een gesprek worden aangevraagd.

Dat is ook de reden dat een bezwaarschrift omtrent een landelijk stadionverbod ook aan de KNVB moet worden gericht, waarbij wij iedereen aanbevelen om altijd een kopie van het bezwaarschrift aan de Commissie van toezicht te sturen.

We raden iedereen aan om altijd iemand mee te nemen naar het gesprek met de Commissie van Toezicht. Je kan als je minderjarig bent een ouder meenemen. Ben je echter meerderjarig dan mag je alleen je eigen advocaat meenemen en anders iemand van de FSV. Wil je iemand van de FSV erbij doe dan wel tijdig een aanvraag. De Commissie van Toezicht moet wel tijdig op de hoogte worden gesteld.

De Commissie van Toezicht staat vermeld in de beleidsnotitie Gedragsregels, Beroepsmogelijkheden en Commissie van Toezicht van Feyenoord en is te vinden bij downloads

 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming