Zoekresultaten

Lidmaatschap ledenactie

Als u nu besluit om een hoofdlidmaatschap aan te gaan bij de Feyenoord Supportersvereniging krijgt u, naast de vele voordelen en ons magazine Hand In Hand, het boek Uli, Uli! 'Ulrich van Gobbel zwijgt niet meer' of het boek 'Feyenoord door het oog van Piet Bouts' gratis en voor niets als welkomstgeschenk toegestuurd. Dit na betaling van het lidmaatschap.In deze actie nemen wij ook nog eens de verzendkosten van het boek voor rekening.

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Op is op!

PS: U kunt zich uiteraard ook nog steeds als sublid aanmelden. Dan krijgt u niet ons actieboek en Hand en Hand toegestuurd. Subleden ontvangen een mini- shirt of sjaal als welkomstgeschenk. Dit lidmaatschap kost €15,00.

Lid worden van de Feyenoord Supportersvereniging

De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) is de enige door Feyenoord erkende supportersvereniging en bovendien de grootste onafhankelijke (!) supportersvereniging van Nederland. Feyenoord is natuurlijk een pracht van een voetbalclub. Toch is en blijft een positief, kritisch geluid vanuit de supportershoek hard nodig. De FSV is zeker geen groepering die constant tegen Feyenoord loopt te schoppen. Het is simpel, we stellen onszelf altijd de vraag: is een bepaald besluit of nieuwe ontwikkeling goed voor Feyenoord en/of de Feyenoord-supporter? Vinden we dat niet? Dan komen we in actie. Nogmaals, het belang van Feyenoord en de supporters staan hierbij voorop.

Nog meer redenen om lid te worden

De Feyenoord Supportersvereniging organiseert voor alle supporters bus- en vliegreizen naar uitwedstrijden in binnen- en buitenland. Als lid krijg je hiervoor korting. De TIFO-acties heb je ook vaak genoeg gezien. De Feyenoord Supportersvereniging is deze gestart en is nog steeds de (financiële) motor achter deze prachtige acties bij thuiswedstrijden van Feyenoord. Ook bij thuiswedstrijden organiseren en financieren wij de activiteiten in het supportershome 'de Legioenzaal.'

Daarnaast organiseren wij tal van andere kleinere en grotere supportersactiviteiten. Van een klaverjasavond op Varkenoord tot een groot supportersfeest in De Kuip of andere locatie in Rotterdam.

Ontvang het supportersblad Hand in Hand

Supportersbelangenbehartiging staat voorop, maar een andere, minstens even goede reden, om lid te worden is Hand in Hand, het magazine van de Feyenoord Supportersvereniging. Als lid ontvang je dit prachtige supportersmagazine. Elke keer minstens 84 pagina' s dik en het magazine kent maar een onderwerp: Feyenoord.

Hand in Hand nummer 9 is uit.

Het magazine van de Feyenoord Supportersvereniging staat dit keer in het teken van, hoe kan het ook anders, de Bekerwinst en huldiging. Een extra dikke Cupfighters Special met daarin naast alle mooie verhalen en rubrieken een gigantische poster voor aan de muur.

Daarnaast bevat het magazine natuurlijk de rubrieken, op de bank bij de familie van middenvelder Jens Toornstra, interviews met de spelers Eric Botteghin en Renato Tapia, in vergeten Feyenoorders Arjan van der Plas, van Hous tot inhakers met DJ Bootsy Paul, FSV en Feijenoorder bundelen krachten en een interview met Jan de Rek, chauffeur van de spelersbus

Hand in Hand valt bij de leden op de mat en is ook los verkrijgbaar in de Feyenoord fanshops en diverse winkels (klik hier voor een lijst met verkooppunten).

Het lidmaatschap kost €30,00. Voor deze prijs ontvangt u niet alleen de Hand in Hand 10 keer thuis op de mat, maar ook een leuk welkomstgeschenk. Natuurlijk hebt u als lid meer voordelen. Denkt u eens aan competitie- en Europese uitwedstrijden. De FSV organiseert reizen daar naar toe en als lid krijgt u altijd korting op de bus- of vliegreis. Dus twijfel niet en word lid van de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland.

(Supporters die in het buitenland wonen betalen voor het hoofdlidmaatschap €66,00. Dit door de verzendkosten voor het magazine naar het buitenland).

Betalingen

Automatische incasso of acceptgiro: Indien wij zijn gemachtigd de jaarlijkse contributie van uw rekening te incasseren, maar wij dit om redenen niet kunnen, zullen wij u hieraan schriftelijk herinneren en u vragen om de contributie zelf te voldoen. (dit omdat wij slechts eenmalig kunnen incasseren van uw rekening). Indien u van ons een acceptgiro ontvangt moet u binnen 30 dagen aan de betaling voldoen. Is binnen het termijn de betaling niet voldaan, zullen wij u schriftelijk herinneren de betaling alsnog te voldoen.

Incasso: Wordt er na herinnering geen gehoor gegeven aan betaling zijn wij genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen. Buiten het verschuldigde bedrag van contributie brengt dit extra incassokosten met zich mee, die aan het bureau moeten worden voldaan. Wees u zich er tevens van bewust als u niet op tijd opzegt of betaalt het lidmaatschap niet automatisch stopt, maar stilzwijgend verlengd wordt.

Te alle tijden blijft u zelf verantwoordelijk voor eventuele wijzingen van adres, bank- of gironummer, waardoor eventueel niet aan de betaling kan worden voldaan. Controleer uw gegevens dus goed. Eventuele wijzigingen kunt u via het wijzigingsformulier of telefonisch 010- 4325126 aan ons doen.

Opzegging

Voorwaarden: Het beëindigen van het lidmaatschap kan niet telefonisch worden gedaan, maar alleen schriftelijk per brief, postbus 24036, 3007 DA Rotterdam of mail info@feyenoordnet.nl.

Opzeggingen moeten uiterlijk op 31 maart bij de FSV binnen zijn: Dat betekent dat wanneer de opzegging op 31 maart niet in het bezit is van de FSV het lidmaatschap stilzwijgend voor een jaar verlengd wordt. Is er wel op tijd opgezegd ontvangt u van ons binnen één maand een schriftelijke bevestiging van opzegging, op het woonadres wat bij ons bekend is. Ontvangt u binnen een maand geen bevestiging, neem dan contact met ons op per mail info@feyenoordnet.nl of telefoon 010-4325126.

Regelgeving omtrent lidmaatschap: Voor (sport)verenigingen is een uitzondering gemaakt. De nieuwe wet verbiedt het automatisch verlengen van het (sport)verenigingslidmaatschap niet. De gedachte hierachter is dat verenigingen vaak minstens een jaar vooruit moeten plannen en financiële verplichtingen aangaan. De onzekerheid over het ledenaantal is hierdoor niet wenselijk. Voor verenigingen is mede daarom een milder regime van toepassing. In de nieuwe wet is daarom wel bepaald dat verenigingen ervoor moeten zorgen dat leden eenvoudig kunnen nagaan op welke wijze men zijn/haar lidmaatschap kan opzeggen.

 

 
 

welkomstgeschenk

Vanaf 1958 had Feyenoord een 'huisfotograaf': Piet Bouts. Bijna een halve eeuw volgde Bouts de club van zijn hart. Honderdduizenden foto's heeft hij van Feyenoord en de Feyenoorders geschoten. Als eerbetoon aan de in 2005 overleden bijzondere fotograaf en met de medewerking van de familie Bouts heeft de Feyenoord Supporters Vereniging een luxe fotoboek over het werk van Bouts uitgeven. Het prachtige boek laat Feyenoord in ruim 500 beelden zien over de periode 1958-2004. Het boek is gratis te verkrijgen bij een nieuw af te sluiten hoofdlidmaatschap. Bestaande leden kunnen het boek voor slechts €15,00 kopen.

 

Volgende eredivisie wedstrijden

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming