Zoekresultaten

Lid worden van de Feyenoord Supportersvereniging

Tijdelijke 'Member to Member actie'

De Feyenoord Supportersvereniging is een 'Member to Member' actie gestart. Ieder lid die een ander hoofd-lid aanbrengt ontvangt gratis een glaskristal thuis ter waarde van € 29.95 met daarin 3D weergegeven onze prachtige Kuip. Wellicht is een lidmaatschap een leuk cadeau om te geven voor de aankomende feestdagen. Uiteraard ontvangt de cadeaugever dan het kristal en die lid is gemaakt een mini-shirt of -sjaal.

Lid worden of een nieuw lid aanbrengen doet u via de banner rechts. Het hoofd-lidmaatschap kost slechts € 30,00 euro per seizoen.

Actievoorwaarden:

Ieder lid van de Feyenoord Supportersvereniging mag meedoen. U bent zelf verantwoordelijk voor het invullen van uw lidnummer op het inschrijfformulier van het door u nieuw aangebrachte lid. (in het veld opmerkingen moet u vermelden: aangemeld door lidnummer...).

Supporters die nog geen lid zijn, kunnen eerst zichzelf als lid aanmelden om vervolgens andere mensen lid te maken, zodat ze ook mee kunnen doen met deze actie. Deze regel geldt ook voor hen die door een ander zijn aangebracht.

Het glaswerk en welkomstgeschenk versturen wij wanneer de betaling van het lidmaatschap op onze rekening is bijgeschreven. De actie loopt t/m 30 januari.

De Feyenoord Supportersvereniging (FSV) is de enige door Feyenoord erkende supportersvereniging en bovendien de grootste onafhankelijke (!) supportersvereniging van Nederland. Feyenoord is natuurlijk een pracht van een voetbalclub. Toch is en blijft een positief, kritisch geluid vanuit de supportershoek hard nodig. De FSV is zeker geen groepering die constant tegen Feyenoord loopt te schoppen. Het is simpel, we stellen onszelf altijd de vraag: is een bepaald besluit of nieuwe ontwikkeling goed voor Feyenoord en/of de Feyenoord-supporter? Vinden we dat niet? Dan komen we in actie. Nogmaals, het belang van Feyenoord en de supporters staan hierbij voorop.

Nog meer redenen om lid te worden

De Feyenoord Supportersvereniging organiseert voor alle supporters bus- en vliegreizen naar uitwedstrijden in binnen- en buitenland. Als lid krijg je hiervoor korting. De TIFO-acties heb je ook vaak genoeg gezien. De Feyenoord Supportersvereniging is deze gestart en is nog steeds de (financiële) motor achter deze prachtige acties bij thuiswedstrijden van Feyenoord. Ook bij thuiswedstrijden organiseren en financieren wij de activiteiten in het supportershome 'de Legioenzaal.'

Daarnaast organiseren wij tal van andere kleinere en grotere supportersactiviteiten. Van een klaverjasavond op Varkenoord tot een groot supportersfeest in De Kuip of andere locatie in Rotterdam.

Ontvang het supportersblad Hand in Hand

Supportersbelangenbehartiging staat voorop, maar een andere, minstens even goede reden, om lid te worden is Hand in Hand, het magazine van de Feyenoord Supportersvereniging. Als lid ontvang je dit prachtige supportersmagazine. Elke keer minstens 84 pagina' s dik en het magazine kent maar een onderwerp: Feyenoord.

Hand in Hand nr. 4 van het seizoen 2014-2015 is uit.

In deze editie ondermeer: Interview met verdediger Terence Kongolo en met een andere verdediger van Feyenoord Miquel Nelom, die benieuwd is waar zijn eigen plafond ligt. Op de bank met Elvira van Bronckhorst, de zus van. Blikken we terug op de wedstrijd Spartak Moskou-Feyenoord van 18 maart 1993. In de rubriek vergeten voetballers Guy Vandersmissen, die een blauwe maandag bij Feyenoord onder contract stond en spreken we met de naar PEC Zwolle vertrokken Rick Dekker. Uiteraard ontbreken de vaste rubrieken: "Vizier op Varkenoord" en de column van Ton Brands niet.

Hand in Hand valt bij de leden op de mat en is ook los verkrijgbaar in de Feyenoord fanshops en diverse winkels (klik hier voor een lijst met verkooppunten).

Het lidmaatschap kost €30,00. Voor deze prijs ontvangt u niet alleen de Hand in Hand 10 keer thuis op de mat, maar ook een leuk welkomstgeschenk. Natuurlijk hebt u als lid meer voordelen. Denkt u eens aan competitie- en Europese uitwedstrijden. De FSV organiseert reizen daar naar toe en als lid krijgt u altijd korting op de bus- of vliegreis. Dus twijfel niet en word lid van de grootste onafhankelijke supportersvereniging van Nederland.

(Supporters die in het buitenland wonen betalen voor het hoofdlidmaatschap €66,00. Dit door de verzendkosten voor het magazine naar het buitenland).

Betalingen

Automatische incasso of acceptgiro: Indien wij zijn gemachtigd de jaarlijkse contributie van uw rekening te incasseren, maar wij dit om redenen niet kunnen, zullen wij u hieraan schriftelijk herinneren en u vragen om de contributie zelf te voldoen. (dit omdat wij slechts eenmalig kunnen incasseren van uw rekening). Indien u van ons een acceptgiro ontvangt moet u binnen 30 dagen aan de betaling voldoen. Is binnen het termijn de betaling niet voldaan, zullen wij u schriftelijk herinneren de betaling alsnog te voldoen.

Incasso: Wordt er na herinnering geen gehoor gegeven aan betaling zijn wij genoodzaakt om een incassobureau in te schakelen. Buiten het verschuldigde bedrag van contributie brengt dit extra incassokosten met zich mee, die aan het bureau moeten worden voldaan. Wees u zich er tevens van bewust als u niet op tijd opzegt of betaalt het lidmaatschap niet automatisch stopt, maar stilzwijgend verlengd wordt.

Te alle tijden blijft u zelf verantwoordelijk voor eventuele wijzingen van adres, bank- of gironummer, waardoor eventueel niet aan de betaling kan worden voldaan. Controleer uw gegevens dus goed. Eventuele wijzigingen kunt u via het wijzigingsformulier of telefonisch 010- 4325126 aan ons doen.

Opzegging

Voorwaarden: Het beëindigen van het lidmaatschap kan niet telefonisch worden gedaan, maar alleen schriftelijk per brief, postbus 24036, 3007 DA Rotterdam of mail info@feyenoordnet.nl.

Opzeggingen moeten uiterlijk op 31 maart bij de FSV binnen zijn: Dat betekent dat wanneer de opzegging op 31 maart niet in het bezit is van de FSV het lidmaatschap stilzwijgend verlengd wordt. Is er wel op tijd opgezegd ontvangt u van ons binnen één maand een schriftelijke bevestiging van opzegging, op het woonadres wat bij ons bekend is. Ontvangt u binnen een maand geen bevestiging, neem dan contact met ons op per mail info@feyenoordnet.nl of telefoon 010-4325126.

 
 

welkomstgeschenken

Bij de FSV hechten we veel waarde aan de historie van de club, om die reden hebben we speciaal voor de nieuwe leden een historisch minishirt ontworpen. In de jaren 80 speelde de Stadionclub met de klassieke witte kraag op het shirt, een punthals en korte mouwen. Voor het gemak en de sier hebben we de knalgele sponsorbalk eraf gelaten, maar het minishirt of de minisjaal zijn hét welkomstgeschenk voor alle nieuwe leden!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 feb
Feyenoord - ADO Den Haag
12:30
4 feb
sc Heerenveen - Feyenoord
18:30
8 feb
Feyenoord - Cambuur
12:30
14 feb
Heracles - Feyenoord
18:30
 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming