Zoekresultaten

Beleidsplan en Statuten

'Wij komen op voor de belangen van alle Feyenoord-supporters en in die van onze leden in het bijzonder' is de doelstelling van de FSV.

In de dagelijkse praktijk betekent dit dat de FSV o.a. een supportersmagazine uitbrengt en overleg voert met Feyenoord- bestuurders en managers. Zij wil benaderbaar zijn voor alle supporters. De FSV organiseert (supporters) evenementen en verzorgt supportersreizen in Nederland en daarbuiten en nog héél veel meer.

Als vereniging met 23000 leden kan je niet functioneren zonder een door de leden goedgekeurd beleidsplan en door de leden goedgekeurde statuten. Hier vind je het beleidsplan FSV 2010 - 2015.  De  vernieuwde statuten van de vereniging staan hier.

Steun aan Feyenoord

Het staat in onze statuten. De Feyenoord Supportersvereniging ondersteunt Feyenoord NV financieel waar mogelijk.

Voorbeelden? Toen de eerste training nog naast De Kuip plaatsvond, zette de Feyenoord Supportersverenging altijd een tribune neer. Dat scheelde Feyenoord een paar duizend euro en de supporters hadden een zitplaats. Dat doen we graag!

De actie '"Voor Feyenoord Van Ons" was ook een mooi voorbeeld van hoe wij, als Feyenoord-supporters, onze club hebben kunnen helpen. 

Word lid!

Hoe meer leden, hoe mooier de TIFO-acties en hoe harder wij de stem van de Feyenoord-supporter kunnen laten horen. En natuurlijk ontvang je tien keer per jaar Hand in Hand! Lid worden doe je hier. Doen!

 

Het FSV fotoverslag

Lid worden?

Feyenoord Supportersraad

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

SPONSORBANNER

Wijzigingen Doorgeven!

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 mei
Willem II - Feyenoord
14:30
8 mei
Feyenoord - NEC
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming