Zoekresultaten

Ramsteijn wil zich bewijzen bij Feyenoord

  • 07 mrt 2013 - 09:49

Kaj Ramsteijn vertrouwt erop dat hij het nog kan maken bij Feyenoord. Dit seizoen speelt hij op huurbasis bij VVV-Venlo. "Ik had maanden nodig om het vertrouwen in mijn eigen lichaam terug te krijgen. In november, december voelde ik me weer helemaal vrij in mijn hoofd. Ik kon weer voetballen zonder remmingen, zonder angst voor een nieuwe blessure", zegt Ramsteijn tegen Voetbal International.

"Ik baalde ervan dat ik geen kans kreeg in het eerste. Had gehoopt dat ik op zijn minst hier en daar een invalbeurtje zou meepakken", aldus de verdediger. "Koeman zei in het begin van het seizoen dat hij zag dat ik nog veel schrik had voor die knie. Toen ik die angst overwonnen had, bleef mijn situatie echter hetzelfde. Het team draaide goed, dus ik kan de trainer niets kwalijk nemen."

Hij denkt aan een terugkeer bij Feyenoord, waar hij nog een contract tot medio 2014 heeft. "Eerst wil ik belangrijk zijn voor VVV. Daarna zal ik me weer richten op mijn andere doel, dat is nog steeds slagen bij Feyenoord. Ik denk dat ik de kwaliteiten in huis heb om de Nederlandse top te halen."

Hij weet wat zijn kracht is. "Ik ben een sterke verdediger, die vaak op de goede plaats staat en daarnaast voetballend wat extra's kan brengen. Maar dat kan ik allemaal wel vinden of denken, ik moet het laten zien", stelt hij.

Goal.com

« Terug naar het overzicht
 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming