Zoekresultaten

Bekerfinale ook komende vier jaar in De Kuip

  • 06 mrt 2013 - 09:21

De finale van de KNVB-beker wordt de komende vier jaar in de Rotterdamse Kuip afgewerkt. Dat zijn de nationale voetbalbond en stadion Feijenoord dinsdag overeengekomen. Bert van Oostveen, directeur betaald voetbal KNVB, is blij dat de komende vier finales van het bekertoernooi in de Kuip worden gespeeld.

'Vanaf 1989 spelen we de bekerfinale in stadion Feijenoord. Inmiddels is dit een heuse traditie geworden. Omdat de samenwerking met betrekking tot de finale naar volle tevredenheid verloopt, hebben we het contract met nogmaals vier jaar verlengd. Het is prettig te merken dat het stadion en Rotterdam het slotstuk van het bekertoernooi graag willen blijven huisvesten. Voor de bond is en blijft het immers één van de belangrijkste evenementen van het jaar.'

In De Kuip zijn inmiddels 38 bekerfinales afgewerkt, waarvan 37 sinds de invoering van het betaald voetbal in seizoen 1954/55. PSV en Haarlem hadden op 24 juni 1950 de primeur. PSV en AZ spelen op 9 mei in het onderkomen van Feyenoord de bekerfinale van dit seizoen.

AD

« Terug naar het overzicht
 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming