Zoekresultaten

Verkrijgbaar in de FSV webshop: "De Kuip in Kristal"

  • 06 mrt 2013 - 15:46

In de webshop van de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) kunt u het unieke Kristal met daarin de Rotterdamse Kuip en het Feyenoord-logo er schitterend in verwerkt bestellen voor slechts €29,95. Het Kristal wordt voor deze prijs ook nog eens in een mooie opbergbox met logo's van Feyenoord en het Stadion geleverd, waarin het Kristal veilig bewaard kan worden.

Het kristal was in een mum van tijd uitverkocht, maar is inmiddels weer verkrijgbaar. Als lid van de FSV profiteert u ook nog eens van10% korting op de aankoopprijs! Om dit pracht sieraad volledig te bekijken en te bestellen klikt u hier. Om meer artikelen te bekijken, klikt u hier.

Binnenkort wordt er in de webshop ook een led-lichtje aangeboden, waarop het Kristal met De Kuip geplaats kan worden. Wat het geheel nog mooier maakt.

Indien u een lidmaatschap afsluit bij de FSV, voor slechts €30,00 per seizoen, dan profiteert u niet alleen van kortingen op onze producten of activiteiten, maar ontvangt u ook ons magazine "Hand in Hand" 10 x per jaar bij u thuis op de mat.

« Terug naar het overzicht
 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming