Zoekresultaten

Feyenoord versterkt zich met Singh en Elabdellaoui

  • 03 jul 2012 - 09:28

Enkele uren nadat Karim El Ahmadi naar Aston Villa is vertrokken, bereikte de Rotterdamse club maandag een akkoord met de Noorse club Valerenga over de transfer van de 21-jarige Noorse voetballer Harmeet Singh. Ook staat vast dat Omar Elabdellaoui van Manchetser City naar Feyenoord komt. Hij meldt zich op 21 juli.

Sing reist dinsdag naar Rotterdam voor de medische keuring en om de laatste details met Feyenoord te bespreken. De speler van Indiase afkomst doorliep alle nationale jeugdteams van Noorwegen en maakte begin dit jaar zijn debuut bij het 'grote' Noorwegen tijdens de oefeninterland met Denemarken.

Omar Elabdellaoui zal eerst op trainingskamp gaan met de manschappen van City, voordat hij zal aansluiten bij de selectie van Feyenoord-trainer Ronald Koeman, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Elabdellaoui is daarmee net op tijd om traditioneel ingevlogen te worden bij de Open Dag die één dag later gehouden zal worden.

 Omar Elabdellaoui

Roberto Mancini, de oefenmeester van de Engelse topclub, mist nog vele spelers door het Europees Kampioenschap van dit jaar. De Italiaanse coach wil echter met een volwaardige selectie gaan trainen en houdt zodoende Elabdellaoui tot 21 juli bij City. Anderhalve week later staat voor Feyenoord al een belangrijk duel op het programma. De Stadionclub speelt dan de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League.

 

« Terug naar het overzicht
 

Lid worden?

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

Wijzigingen Doorgeven!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

De feyenoord uitvaart

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming