Zoekresultaten

21 novExclusieve samenwerking Feyenoord en v.v. Spijkenisse

  • Supporters nieuws

Feyenoord heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met v.v. Spijkenisse voor de duur van drie seizoenen. Beide clubs gaan hun kennis op het gebied van het opleiden van jeugdvoetballers op regelmatige basis met elkaar delen. V.v. Spijkenisse is de vierde club die een exclusief samenwerkingsverband met Feyenoord heeft gesloten, nadat Feyenoord eerder al soortgelijke overeenkomsten sloot met Velo, RBC Roosendaal en Alphense Boys.

Lees meer

21 novLamprou: 'Dan ga je automatisch naar boven kijken'

  • Supporters nieuws

Er breken cruciale weken aan voor Willem II, dat zich koste wat kost wil handhaven in de Eredivisie. Doelman Kostas Lamprou maakt zich op voor de wedstrijden tegen Excelsior en FC Dordrecht. "Als je van de onderkant weg wil blijven, ga je automatisch naar boven kijken", zegt de Griekse goalie, die door Feyenoord aan de Tilburgers verhuurd is, in gesprek met Omroep Brabant. "We moeten de goede lijn doortrekken en laten zien dat we ook hoger kunnen staan."

Lees meer

20 novBal ligt bij BAM, maar RedDeKuip staat klaar

  • Supporters nieuws

Mocht BAM voor het einde van het jaar niet met Feyenoord en de stadionverkenners concrete plannen overeenkomen om bouwvergunningen aan te vragen met het oog op de verbouwing van de Kuip, dan staat RedDeKuip klaar om het stokje over te nemen.

Lees meer

20 novFeyenoord in beroep tegen boete UEFA

  • Supporters nieuws

Feyenoord tekent beroep aan tegen een boete van € 5.000,- vanuit de UEFA naar aanleiding van de uitwedstrijd tegen HNK Rijeka in de groepsfase van de Europa League. Supporters van Feyenoord zouden naar mening van de UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body een veiligheidshek omver geworpen hebben bij de wedstrijd in Kroatië. Feyenoord meent dat dit niet het geval is en tekent zodoende beroep aan. Wordt Vervolgd!

Lees meer

20 novGuidetti mogelijk naar Olympique Marseille.

  • Supporters nieuws

John Guidetti vertrekt in januari mogelijk alweer bij Celtic. De 22-jarige aanvaller wordt volgens Franse en Engelse media nadrukkelijk in de gaten gehouden door onder meer Olympique Marseille. l'OM zou een bod van vijf miljoen euro uit willen brengen op de opgeleefde Zweed.

Lees meer
 

SPONSORBANNER

Word lid!

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
30 nov
PSV - Feyenoord
16:45
6 dec
Excelsior - Feyenoord
18:30
13 dec
Feyenoord - AZ
20:45
21 dec
NAC - Feyenoord
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming