Zoekresultaten

29 augFeyenoord in gezonde categorie 3 van licentiecommissie

  • Supporters nieuws

De KNVB heeft de nieuwe categorie-indeling met betrekking tot de financiële situatie van de clubs bekendgemaakt. Vijf van de clubs in het betaalde voetbal zitten op basis van de ingediende begrotingscijfers voor het seizoen 2014/15 in categorie 1, oftewel de groep clubs waarvoor de financiële situatie zorgwekkend is.

Lees meer

28 augFeyenoord en EZTrader.com bekrachtigen overeenkomst

  • Supporters nieuws

Feyenoord en EZTrader hebben de onlangs overeengekomen exclusieve sponsorovereenkomst officieel bekrachtigd. Beide partijen zetten zondag voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht een handtekening onder een driejarig contract. Feyenoord is na Bayer Leverkusen de tweede grote Europese club die een partnership aangaat met deze partij.

Lees meer

28 augRobben looft voormalig Feyenoord-trio

  • Supporters nieuws

Mede door een geweldig WK met Oranje spelen Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat nu in een buitenlandse topcompetitie. Een positieve ontwikkeling, zo vindt routinier Arjen Robben. ''Ik heb er bij het Nederlands elftal van genoten om op een natuurlijke manier - en niet als een geforceerde leider - bezig te zijn met jongere spelers.

Lees meer

27 augColumn: 'Suffe' selectie heeft een Guidetti juist nodig

  • Supporters nieuws

Na zijn vertrek uit de Kuip blijft de naam Guidetti bij elke transferperiode rondzingen. Tijdens deze periode zelfs meer dan ooit, de ene dag wordt de transfer nog zo goed als definitief beschouwd, de volgende dag wordt dit weer net zo makkelijk naar het rijk der fabelen verwezen.

Lees meer

26 augPellè: "Ik moet mijn spel verbeteren"

  • Supporters nieuws

Graziano Pellè wacht na twee wedstrijden nog op zijn eerste doelpunt voor Southampton in de Premier League. De van Feyenoord overgekomen spits merkt dat hij zich flink moet aanpassen in Engeland. "Ik wist natuurlijk al dat de Premier League zwaar zou zijn, maar natuurlijk is ook de manier van spelen heel anders. Ik eis meer van mezelf en moet dus nog harder werken.

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
13 sep
Feyenoord - Willem II
20:45
21 sep
Feyenoord - Ajax
14:30
27 sep
Go Ahead Eagles - Feyenoord
20:45
5 okt
Feyenoord - FC Groningen
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming