Zoekresultaten

24 aprHenk Fraser, de stilte van WK '90 voorbij

  • Supporters nieuws

Henk Fraser maakte bij ADO Den Haag een succesvolle entree als hoofdcoach in het betaalde voetbal. Een morele overwinning voor het 'Spook' van 1990. Op kantoor in het stadion heeft trainer Fraser nog een analyse van de komende tegenstander AZ op het programma staan. ADO is nog niet helemaal zeker van lijfsbehoud en niets mag aan het toeval worden overgelaten. Maar eerst even terug naar 24 jaar geleden. 

Lees meer

24 aprKruys: 'Niets gehoord over mogelijk ontslag'

  • Supporters nieuws

Gert Kruys heeft nog niets gehoord over een mogelijk ontslag bij Sparta. De Rotterdammers wachten al twaalf wedstrijden op een overwinning en de clubleiding zou nog voor de play-offs van trainer willen wisselen. "Ik snap dat ik als trainer verantwoordelijk ben voor deze resultaten", reageert Kruys tegen Voetbal International. "Ik weet hoe het werkt, maar ik heb van de club niets over een ontslag gehoord. Mijn werkrelatie met Leo Beenhakker is uitstekend."

Lees meer

23 aprFeyenoord gastheer eerste bijeenkomst EFDN

  • Supporters nieuws

Feyenoord is woensdag (vandaag) gastheer van de eerste officiële bijeenkomst van het European Football for Development Network. Deze stichting is erop gericht om Europese voetbalclubs beter te laten samenwerken op het gebied van hun sociaal-maatschappelijke beleid. Naast Feyenoord waren onder meer vertegenwoordigers van Arsenal, Tottenham Hotspur, Fulham, KAA Gent en VfL Wolfsburg en Anathorsis Famagusta aanwezig bij deze bijeenkomst.

Lees meer

23 aprGertjan Verbeek moet alweer vertrekken

  • Supporters nieuws

Ooit stond de naam Gertjan Verbeek garant voor continuïteit. De man die, op een kort uitstapje naar Heracles na, zijn hele carrière als speler bij Heerenveen speelde, is niet iemand die snel van club naar club hopte. Ook als trainer niet. Verbeek was zeven jaar assistent van Foppe de Haan bij Heerenveen, voor hij in Almelo bij Heracles en vervolgens bij zijn grote liefde Heerenveen jarenlang eindverantwoordelijke was bij het eerste elftal. Maar sinds Verbeek in 2008 de gedroomde overgang maakte naar Feyenoord, lijkt de methode-Verbeek uitgewerkt.

Lees meer

23 aprVan Sluis: 'Nieuwbouw: niet mee doorgaan'

  • Supporters nieuws

De voortdurend kritische houding van de Feyenoord-familie heeft niet alleen De Kuip gered. Met terugwerkende kracht is ook Van Sluis flink geschrokken van de eerste plannen die de directie van Feyenoord in gedachten had. 'Dat nieuwbouw stadion gaat nooit meer lukken. Het is gewoon even wakker worden en aansluiten. Het is nog maar de vraag of Feyenoord dit overleefd had. Dat was echt veel te duur. Wat je leent, moet je ook terugbetalen.'

Lees meer
 

Ballenactie

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
27 apr
Feyenoord - Cambuur
14:30
3 mei
AZ - Feyenoord
18:45

Partners

Aanbieding

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming