Zoekresultaten

28 jul22 verdachten aangehouden voor ongeregeldheden tijdens bekerfinale

  • Supporters nieuws

De politie Rotterdam en Amsterdam hebben na drie maanden onderzoek in totaal 22 mensen aangehouden die aanwezig waren tijdens de bekerfinale tussen Ajax en PEC Zwolle. Tijdens het duel, dat werd gespeeld in de Kuip, werd er vuurwerk gegooid door supporters van Ajax. Ook werden er de nodige dingen in het stadion vernield.

Lees meer

28 julDinsdag, stille tocht voor Bryce en Daisy

  • Supporters nieuws

In Rotterdam wordt dinsdag een stille tocht gehouden voor de 23-jarige Bryce en zijn vriendin de 20-jarige Daisy, die omkwamen bij de vliegtuigcrash in het oosten van Oekraïne. Vrienden van de ouders organiseren de herdenkingsmars in de wijk Ommoord. Het is de bedoeling dat de groep zich om 19.45 verzamelt bij voetbalclub FC Ommoord aan de Heidekruid.

Lees meer

24 julItaliaanse media linkt El Hamdaoui aan Feyenoord

  • Supporters nieuws

Na de verhalen over Bas Dost en John Guidetti is er opnieuw een gerucht. Mounir El Hamdaoui zou bij Feyenoord ook op het lijstje staan voor de spitspositie schrijft het Italiaanse medium Calciomercato. De dertigjarige El Hamdaoui staat momenteel onder contract bij Fiorentina, maar is daar op een zijspoor beland.

Lees meer

23 julVilla laat Vlaar niet gaan: ''Hij is onze aanvoerder''

  • Supporters nieuws

Ron Vlaar heeft zich tijdens het afgelopen WK flink in de kijker gespeeld, maar Aston Villa is niet van plan hem te laten gaan. Manager Paul Lambert laat tegenover The Sun weten dat zijn captain met geen mogelijkheid vertrekt. "Ron is niet alleen een speler van Aston Villa, hij is ook nog eens onze aanvoerder", benadrukt Lambert.

Lees meer

23 julFamilie Van Dorp na dood in lift: 'Dit mag nooit meer gebeuren'

  • Supporters nieuws

Haar familie hoopt dat de dood van Joann Maat (23) niet helemaal zinloos zal zijn. Na haar noodlottige ongeval moeten ouderwetse liften verboden of minstens aangepast worden, zo stellen zij. Verleden week maandagavond verliet Joann haar huis aan de Tankenberg in Capelle aan den IJssel voor een kort ommetje met haar honden, waar ze zo gek op was. De wasmachine draaide nog. De boodschappen met de ingrediënten voor het avondeten stonden klaar. De step, waarin ze met de grootste husky over de paden zoefde, stond in de hoek van de kamer.

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming