Zoekresultaten

17 decFeyenoord bedankt supporters in Metro

  • Supporters nieuws

Alweer een Feyenoord-advertentie in gratis dagblad Metro, nu een 'Dank jullie.' De Rotterdamse club bedankt supporters voor alle steun in de groepsfase van de Europa League. Met foto's van drie gewonnen wedstrijden. Plus een oproep om 26 februari naar de kraker Feyenoord-AS Roma te komen.

Lees meer

16 decAZ directeur Eenhoorn kreeg plagerige teksten

  • Supporters nieuws

Robert Eenhoorn was afgelopen weekeinde ongetwijfeld het meest tevreden met het gelijkspel tussen Feyenoord en AZ (2-2). De voormalig ambassadeur van de Rotterdammers is namelijk een fan van Feyenoord, maar sinds kort directeur bij AZ. Bij alle doelpunten bleef Eenhoorn rustig op zijn stoel zitten. "Nu kwam ik een keer in de Kuip om de punten wég te halen", vertelt het bestuurslid aan het Algemeen Dagblad.

Lees meer

12 decStandard fans slaags met politie

  • Supporters nieuws

De wedstrijd tussen Standard en Feyenoord was een grote risicowedstrijd. Na de wedstrijd kwam het tot rellen tussen fans van Standard en de politie. Er werden 25 arrestaties verricht en er vielen 16 lichte gewonden. "200 tot 300 fans, die niet tot de harde kern van Standard behoorden, probeerden de fans van Feyenoord te bereiken.

Lees meer

11 decFSV: ALV vlotjes verlopen.

  • Supporters nieuws

Maandagavond 8 december jl. vond op Varkenoord de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de Feyenoord Supportersvereniging plaats. Naast een uitleg van het jaarverslag secretariaat en de financiële realisatie over het seizoen 2013 - 2014 werd het bestuur gedechargeerd door de kas controlecommissie.

Lees meer

11 decRTL moet keuze maken''

  • Supporters nieuws

Dankzij de prestaties van de Nederlandse clubs in Europa is er bij RTL een probleem ontstaan. Vanwege het feit dat Ajax, Feyenoord en PSV zich alle drie geplaatst hebben voor de knock-outfase van de Europa League, moet zendgemachtigde RTL op 19 en 26 februari 2015 gaan kiezen tussen de wedstrijden van de clubs uit de traditionele top drie van Nederland.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
21 dec
NAC - Feyenoord
14:30
18 jan
Feyenoord - FC Twente
14:30
25 jan
Ajax - Feyenoord
12:30
1 feb
Feyenoord - ADO Den Haag
12:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming