Zoekresultaten

23 sepSupporters wachten nog steeds op beloofde commissaris

  • Supporters nieuws

De supportersdelegatie heeft het overleg over het vernieuwde stadion van Feyenoord op een laag pitje gezet. De vertegenwoordigers willen eerst dat er een beloofde commissaris in de RvC komt met supporterszaken in zijn portefeuille. ''Eind vorig jaar hebben we daarover al afspraken gemaakt met de club'', zegt Remco Ravenhorst van de supportersvereniging Feyenoord in het Rotterdams Dagblad.

Lees meer

22 sepVIDEO: Stewards in de Kuip verwijderen ludiek spandoek

  • Supporters nieuws

Voorafgaand aan de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax werd een ludiek spandoek door stewards van de Kuip verwijderd. Het leverde de mannen in het geel een fluitconcert op. Waarom Feyenoord ludieke spandoeken verwijderd is voor velen een raadsel en ergernis.

Lees meer

19 sepAboutaleb: 'Voorlopig heb ik gegeten en gedronken'

  • Supporters nieuws

Burgemeesters Aboutaleb en Van der Laan hebben voor de zomervakantie nog een ultieme poging gedaan om bij de voetbalklassiekers tussen Ajax en Feyenoord uitpubliek mogelijk te maken. Tijdens gesprekken met clubs, supporters en voetbalbond KNVB kwamen de burgemeesters met het idee om moeders met kinderen in uitvakken toe te laten. Het voorstel werd direct afgewezen. 

Lees meer

18 sepKoeman: 'Dit had ik dit wel voorzien'

  • Supporters nieuws

Ronald Koeman was als trainer al werkzaam in Nederland, Portugal en Spanje en sinds kort is hij werkzaam bij Southampton in Engeland. De oefenmeester geniet met volle teugen van de Premier League. Southampton speelt fris en aanvallend voetbal en pakt punten; het gaat goed met de bij Feyenoord vertrokken oefenmeester.

Lees meer

17 sepBruins: 'Ik denk een bijdrage te kunnen leveren'

  • Supporters nieuws

Luigi Bruins wil zaterdag zijn rentree maken bij Excelsior. De middenvelder tekende woensdag een contract voor één seizoen bij de club waar hij doorbrak. Bruins (27) genoot zijn jeugdopleiding bij Excelsior en speelde tussen 2004 en 2007 in de hoofdmacht van de Rotterdamse club. In 2012 keerde de Rotterdammer ook al even terug. "Op enkele formaliteiten na zijn we volledig akkoord", zegt hij tegen Voetbal International.  

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
27 sep
Go Ahead Eagles - Feyenoord
20:45
5 okt
Feyenoord - FC Groningen
14:30
18 okt
Feyenoord - Heracles
19:45
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming