Zoekresultaten

24 oktKoeman brengt heel wat teweeg

  • Supporters nieuws

De 8-0 overwinning van Southampton op Sunderland heeft in Engeland heel wat losgemaakt. Ook nu de blik in de Premier League op komend weekeinde is gericht, gaat het nog over de memorabele overwinning van Southampton, waar Ronald en Erwin Koeman voor de groep staan.

Lees meer

24 oktFeyenoord haalt Turkish Airlines als sponsor binnen

  • Supporters nieuws

Turkish Airlines, dat vanaf zondag dagelijks rechtstreeks gaat vliegen tussen Rotterdam en Istanbul, gaat een samenwerking aan met Feyenoord. De luchtvaartmaatschappij hoopt zo op meer aandacht voor het nieuwe vluchtenschema. Het contract met Turkish Airlines, dat ook sponsorcontracten heeft gehad met Barcelona en Manchester United, wordt zaterdag 1 november in De Kuip ondertekend, zo meldt het Rotterdams Dagblad vandaag.

Lees meer

24 oktSpreiding seizoenkaarthouders Feyenoord in beeld

  • Supporters nieuws

Feyenoord heeft het afgelopen seizoen iets meer dan 35.744 (halve-)seizoenkaarten verkocht. Het daadwerkelijke aantal ligt iets hoger, omdat de buitenlandse kaarten hierbij niet zijn inbegrepen. Dit blijkt uit data van TC/Tubantia, dat voetbalminnend Nederland in kaart heeft gebracht.

Lees meer

23 oktJohn Goossens vertrekt naar India

  • Supporters nieuws

De komende twee maanden zal John Goossens spelen voor FC Pune City, op gezag van zijn zaakwaarnemer. Bij FC Pune City staat stervoetballer David Trezeguet ook onder contract. Vorig seizoen speelde Goossens nog in dienst voor Feyenoord maar zijn aflopende verbintenis werd niet verlengd. Sindsdien was Goossens clubloos en op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Lees meer

23 oktJeugdopleiding Feyenoord wil uitbreiden naar Zuidoost-Azië

  • Supporters nieuws

De jeugdopleiding van Feyenoord werd de afgelopen vijf jaar verkozen tot de beste van Nederland. In De Kuip delen ze hun kennis over het opleiden van talentvolle voetballers graag met de rest van de wereld. Dat blijkt ook uit de samenwerking met Delhi Dynamos uit India. Nu willen de Rotterdammers Zuidoost Azië aandoen.Feyenoord heeft Dave Mitchell, oud-voetballer van de club én oud-international van Australië, aangesteld om die wens te verwezenlijken.

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming