Zoekresultaten

18 aprSelectie gaat de strijd aan op footgolfbaan

  • Supporters nieuws

De Feyenoord-selectie heeft donderdag samen met 110 leden van de Feyenoord Business Club een footgolftoernooi afgewerkt bij Pitch&Putt in Rhoon. Er werd gespeeld in teams, die bestonden uit een Feyenoord-speler en een aantal FBC-leden.

Lees meer

17 aprVan Hanegem: 'Als Fraser belt, dan gaan we praten'

  • Supporters nieuws

Willem van Hanegem werd onlangs door Henk Fraser in één adem genoemd met ADO Den Haag. De trainer van de Haagse club zou hem graag als adviseur naar Den Haag halen, indien hij niet wordt benaderd door Feyenoord. "Zei Fraser dat een paar weken geleden? Op 1 april?

Lees meer

16 aprVan Hanegem vreest voor WK: 'Van Gaal is nog steeds zoekende'

  • Supporters nieuws

Het WK in Brazilië start op 12 juni. Oranje komt een dag later voor het eerst in actie. Willem van Hanegem is niet vol vertrouwen. "Je hoopt dat er dingen ontstaan, maar ik zie niet de goede spelers." "Nu is er elke dag al een discussie rond de doelman. Elke dag gaat het erover wie er linksback moet staan? Wie centraal achterin? Wie op het middenveld? Je kunt helaas niet met twee of drie spelers spelen. Zolang zulke discussies iedereen elke dag bezig houdt, is dat nooit een goede zaak."

Lees meer

16 aprFSV-marathonlopers proficiat

  • Supporters nieuws

Zondag jl. hebben vier lopers namens de Feyenoord Supportersvereniging deelgenomen aan de mooiste marathon ter wereld, die van Rotterdam. De mannen waren door de Supportersvereniging  voorzien van een  wit shirt, met daarop het bekende logo. Zoals een echte Feyenoorder betaamt hebben deze vier mannen, mede op basis van veel inzet en wilskracht, allemaal deze 42,2 km slijtageslag volbracht.

Lees meer

16 aprHet probleem met Pellè-haar is dat hij altijd knapper is

  • Supporters nieuws

Sinds afgelopen donderdag heb ik Pellè-haar. Zelf had ik dat niet gelijk in de gaten toen ik naar buiten liep bij de kapper, maar al snel riep een collega grinnikend 'hé Graziano' naar me, expres iets te hard, terwijl hij tevreden naar mijn hoofd begon te staren. Daarna was er geen redden meer aan.

Lees meer
 

Ballenactie

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
27 apr
Feyenoord - Cambuur
14:30
3 mei
AZ - Feyenoord
18:45

Partners

Aanbieding

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming