Zoekresultaten

22 oktWeetjes en omdat het zo mooi is

  • Supporters nieuws

Sinds de negende eeuw lag op de plaats van het huidige stadscentrum van Rotterdam de nederzetting Rotta. In het jaar 1340 kreeg Rotterdam officieel zijn stadsrechten. De eerste stap van Rotterdam naar Zuid werd gezet in 1591. Rotterdam kocht toen een groot deel van het gebied tussen het Zwanegat en de Nieuwe Maas. In 1658 werd het restant Feijenoord gekocht. Feijenoord werd gebruikt om zaken onder te brengen die men liever niet in de stad had, zoals het pesthuis en de galg.

Lees meer

22 oktTwijfels over Rutten begrijpt Afellay niet

  • Supporters nieuws

Fred Rutten hoopte dat Feyenoord zich in de zomerse transferperiode kon versterken met Ibrahim Afellay. Nadat Khalid Boulahrouz, die een goede band heeft met de huurling van FC Barcelona, de overstap maakte, hoopte de club dat Afellay ook de overstap zou maken. De middenvelder besloot echter te kiezen voor een verhuur aan Olympiakos.

Lees meer

22 okt'Kroatische fans zijn gek'

  • Supporters nieuws

De spelers en supporters van Feyenoord kunnen hun borst natmaken in de aanloop naar het Europa League-duel met HNK Rijeka van donderdag. De achterban van de Kroatische club is bekend en berucht. Dat zegt Sergio Zijler, de enige Nederlander die ooit bij Rijeka onder contract stond.

Lees meer

21 oktSpeciale lesdag voor visueel beperkten in De Kuip

  • Supporters nieuws

Feyenoord heeft afgelopen week een speciale lesdag georganiseerd voor leerlingen van een school voor visueel beperkten (blinden en slechtzienden). In samenwerking met Koninklijke Visio, een expertisecentrum voor blinden en slechtzienden, werd voor de leerlingen een prachtig en leerzaam programma samengesteld, met onder meer opdrachten op bijzondere plaatsen als het Feyenoord Museum en de nieuwe Fanshop en een rondleiding door het stadion.

Lees meer

21 oktVerkoop Vitesse - Feyenoord woensdag van start

  • Supporters nieuws

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Vitesse, die op zondag 9 november wordt gespeeld, gaat woensdag om 9.00 uur van start voor Diamondcardhouders. Zij kunnen tot aanstaande zaterdag 11.00 uur een kaart kopen voor dit duel via internet en TicketBox.

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming