Zoekresultaten

26 febFeyenoord herstelt fout en geeft kaarten niet aan Ajax-fan

  • Supporters nieuws

Een supporter van Ajax, won via een Facebook-actie twee kaarten voor Feyenoord-AS Roma. Dat stuitte natuurlijk op veel weerstand. De Rotterdammers hebben de fout inmiddels hersteld en de toegangsbewijzen aan iemand anders gegeven die wel Feyenoord-supporter is.

26 febRomeinse vendetta? Roma fans denken dat het wel meevalt

  • Supporters nieuws

Rotterdam krijgt vandaag een invasie van 2400 fans van AS Roma. Na de vernielingen van Feyenoord-hooligans vorige week in Rome, staat iedereen op scherp voor een eventuele Romeinse vendetta in Rotterdam. De eerste Romeinse fans denken dat het wel meevalt. 'Wij respecteren elke stad die we bezoeken.'

Lees meer

26 febDe weg voor Rutten naar Twente is vrij

  • Supporters nieuws

Met het vertrek van Cees Lok als technisch manager van FC Twente, is de weg vrij voor de komst van Fred Rutten. De trainer van Feyenoord wordt sinds kort hevig in verband gebracht met een functie in zijn geliefde Enschede. Volgens De Telegraaf betekent het vertrek van Lok echter niet dat de komst van Rutten al vaststaat. Gezien de beroerde financiële situatie van de Tukkers zit er een gapend gat tussen de mogelijkheden van FC Twente en Feyenoord.

Lees meer

25 febLadies on Tour in De Kuip! Daar wil je toch bij zijn?

  • Supporters nieuws

Vrijdag 27 Maart 2015 gaat de 3e editie van Ladies on Tour van start in het Maasgebouw van de Rotterdamse Kuip. Zoals gewoonlijk staat deze avond in het teken van de modebewuste vrouw. Na 2 spetterende edities is er nu nog meer te beleven. Tip? Trek je dansschoenen alvast aan. De avond start om 19.30 uur en eindigt om 01.00 uur. Kaarten voor dit evenement koopt u online via www.ladies-on-tour.nl of bij Primera voor € 15.00. Op de dag aan de deur kost een kaart € 17.50.

Lees meer

25 febPlaquette Feyenoord-icoon Coen Moulijn gestolen

  • Supporters nieuws

Coen Moulijn was verantwoordelijk voor diverse grote successen in de historie van Feyenoord. Maar het clubicoon uit Rotterdam lacht ons niet meer toe vanuit het Oude Noorden. Vorige week is de bronzen plaquette van de voormalige vleugelspits uit het eind 2014 opgetrokken muurtje in het Rotterdamse Oude Noorden gestolen. Dat vertelt de maker van het kunstwerk, Hans Citroen, in het AD. "Ik ben door Gemeentewerken gebeld."

Lees meer
 

Lid worden!

Metro Kameraadjes

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 mrt
FC Utrecht - Feyenoord
14:30
8 mrt
Feyenoord - NAC
14:30
15 mrt
FC Dordrecht - Feyenoord
16:45
22 mrt
Feyenoord - PSV
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming