Zoekresultaten

14 aprMartins Indi: ''Voor dit topniveau heb ik Feyenoord verlaten''

  • Supporters nieuws

Bruno Martins speelde met Oranje een heel behoorlijk WK in Brazilie en dwong daarmee een transfer naar FC Porto af. De goedlachse oud-verdediger van Feyenoord ziet duidelijk verschillen tussen de Portugese competitie en de Eredivisie. ''Vanaf dag één staat bij FC Porto alles in het teken van de titel'', zegt 'BMI' in een interview met dagblad De Telegraaf.

Lees meer

14 aprBeloften buigen in slotfase achterstand om

  • Supporters nieuws

Voor Jong Feyenoord/Excelsior is maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong Almere City op de valreep goed afgelopen. Kort voor tijd keek de ploeg van coach Patrick Lodewijks nog tegen een 2-1 achterstand aan, om deze in de laatste tien minuten om te buigen in een 2-3 overwinning.

Lees meer

01 aprFeyenoord B1 onderuit bij FC Utrecht B1

  • Supporters nieuws

Feyenoord B1 heeft dinsdagavond een nederlaag geleden op bezoek bij FC Utrecht B1. De ploeg van coach Cor Adriaanse kwam na een halfuur spelen op achterstand (1-0) en slaagde er niet in deze ongedaan te maken. Feyenoord B1 had het vanaf het begin moeilijk met de weersomstandigheden in Utrecht. De Rotterdammers begonnen met de wind mee. 'Dat was niet lekker, maar Utrecht had natuurlijk ook met die omstandigheden te maken', zei Adriaanse.

Lees meer

01 apr''Ga aan alle spelers van Feyenoord vragen hoe goed die man is'

  • Supporters nieuws

Ibrahim Afellay heeft zich lyrisch uitgelaten over Feyenoord-trainer Fred Rutten. De international van Oranje werkte eerder samen met de oefenmeester in zijn tijd bij PSV. "Feyenoord heeft het prima gedaan, maar dat wist ik van tevoren", verklaart hij in gesprek met Voetbal International. "Fred Rutten is een van de beste trainers met wie ik heb gewerkt.

Lees meer

31 mrtFeijenoorder: 'Dit kost ons te veel geld'

  • Supporters nieuws

Rond de thuiswedstrijd tegen PSV waren er veel vlaggen te vinden op de stoeltjes in de Kuip. Het was een actie bedacht door groepen om de sfeer rondom de wedstrijd te verhogen. Echter nemen veel supporters de vlaggen na afloop van de wedstrijd mee naar huis, wat absoluut niet de bedoeling is. Om die reden plaatst vereniging De Feijenoorder opnieuw een oproep.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
19 apr
Feyenoord - Go Ahead Eagles
12:30
26 apr
FC Groningen - Feyenoord
14:30
10 mei
Feyenoord - Vitesse
14:30
17 mei
PEC Zwolle - Feyenoord
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming