Zoekresultaten

19 sepAboutaleb: 'Voorlopig heb ik gegeten en gedronken'

  • Supporters nieuws

Burgemeesters Aboutaleb en Van der Laan hebben voor de zomervakantie nog een ultieme poging gedaan om bij de voetbalklassiekers tussen Ajax en Feyenoord uitpubliek mogelijk te maken. Tijdens gesprekken met clubs, supporters en voetbalbond KNVB kwamen de burgemeesters met het idee om moeders met kinderen in uitvakken toe te laten. Het voorstel werd direct afgewezen. 

Lees meer

18 sepKoeman: 'Dit had ik dit wel voorzien'

  • Supporters nieuws

Ronald Koeman was als trainer al werkzaam in Nederland, Portugal en Spanje en sinds kort is hij werkzaam bij Southampton in Engeland. De oefenmeester geniet met volle teugen van de Premier League. Southampton speelt fris en aanvallend voetbal en pakt punten; het gaat goed met de bij Feyenoord vertrokken oefenmeester.

Lees meer

17 sepBruins: 'Ik denk een bijdrage te kunnen leveren'

  • Supporters nieuws

Luigi Bruins wil zaterdag zijn rentree maken bij Excelsior. De middenvelder tekende woensdag een contract voor één seizoen bij de club waar hij doorbrak. Bruins (27) genoot zijn jeugdopleiding bij Excelsior en speelde tussen 2004 en 2007 in de hoofdmacht van de Rotterdamse club. In 2012 keerde de Rotterdammer ook al even terug. "Op enkele formaliteiten na zijn we volledig akkoord", zegt hij tegen Voetbal International.  

Lees meer

17 sepFikse schorsing Wesley Verhoek

  • Supporters nieuws

Feyenoorder Wesley Verhoek is voor vier duels geschorst waarvan één voorwaardelijk. Verhoek, die dit seizoen van hoofdcoach Fred Rutten nog geen speeltijd kreeg, werd maandag in het duel tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong NAC Breda uit het veld gestuurd.

Lees meer

13 sepJubileum voor archivaris Feyenoord

  • Supporters nieuws

Henk van der Stoep, archivaris van Sportclub Feyenoord, is vrijdagmiddag in het zonnetje gezet op Varkenoord. Onder meer Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde, hoofd jeugdopleiding Damien Hertog, Sportclub-voorzitter Wim Voots, Joop Verschuuren namens de FSV en jeugdtrainers Cor Adriaanse en Gaston Taument verrasten Van der Stoep met een gezamenlijke lunch, omdat hij vrijdag precies vijftig jaar als vrijwilliger aan Feyenoord is verbonden.

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
27 sep
Go Ahead Eagles - Feyenoord
20:45
5 okt
Feyenoord - FC Groningen
14:30
18 okt
Feyenoord - Heracles
19:45
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming