Zoekresultaten

03 julKaarten Broederstrijd niet meer via Internet te reserveren

  • Feyenoord nieuws

Voor de Broederstrijd, Sportclub Feyenoord- Feyenoord, morgen (zaterdag 4 juli) zijn geen kaarten meer te reserveren via Internet. Kaarten zijn morgen tegen betaling verkrijgbaar bij de Sportclub aan de kassa bij de ingang.

03 julKuyt: 'Het zijn echte Feyenoord-supporters'

  • Feyenoord nieuws

Dirk Kuyt keerde donderdagochtend terug op het trainingsveld van Feyenoord. Zijn drie zonen maakten de spectaculaire rentree van de publiekslieveling van dichtbij mee. Het trio is net als Kuyt senior dag en nacht met voetbal bezig. ''Het voetbal is ze bijna letterlijk met de paplepel in gegoten'', zegt de blonde Feyenoord-held in gesprek met dagblad De Telegraaf.

Lees meer

03 julSchaken in gesprek met ADO

  • Feyenoord nieuws

Ruben Schaken heeft vandaag een gesprek met ADO Den Haag, zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Schaken bevestigde tegenover de krant dat hij een gesprek heeft gepland met de clubleiding van ADO. ''Ik zie het wel zitten'', vertelde hij. ''Maar de weg is nog lang.'' sc Heerenveen en FC Groningen zouden ook belangstelling hebben voor de routinier, al lijkt dat minder concreet.

Lees meer

03 julBeen: ''Kuyt het meest waardevol centraal in de aanval''

  • Feyenoord nieuws

Mario Been is enthousiast over een Feyenoord mét Dirk Kuyt. Dat schrijft de voormalig speler en trainer van de Rotterdammers in het Barendrechts Dagblad. ''Dirk wordt in en buiten het veld heel belangrijk. Dat hebben we vorig jaar nog bij Oranje tijdens het WK in Brazilië gezien'', voorspelt hij.

Lees meer

03 julRecordopbrengst bij Feyenoord Charity Gala

  • Feyenoord nieuws

Een ontvangst en officieel fotomoment op de rode loper, een culinair topdiner op de heilige grasmat van De Kuip en een veiling met een aantal unieke items, die aan het einde van de avond een recordopbrengst opleverde ten bate van de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming