Zoekresultaten

26 meiMethode Verheijen maakt weer intrede bij Feyenoord

  • Feyenoord nieuws

De kans lijkt groot dat Feyenoord komend seizoen weer zal gaan werken volgens de methodes van inspanningsfysioloog Raymond Verheijen, die zich kritisch heeft uitgelaten over de werkwijze en trainingsopbouw van de vertrokken trainer Fred Rutten.

Lees meer

26 meiVan Geel en Van Bronckhorst zullen creatief moeten zijn

  • Feyenoord nieuws

Het seizoen voor Feyenoord zit erop. Met slechts een vierde plaats in de competitie en het via de play-offs niet kunnen plaatsen voor Europees voetbal is het seizoen mislukt. Intern zal er spoedig worden geëvalueerd, maar dat er koppen zullen rollen is nagenoeg uitgesloten.Toch zou de leiding er goed aan doen om met een zeer kritische blik het eigen functioneren onder de loep te nemen, schrijft het AD.

Lees meer

26 meiVan Hanegem: 'Het gaat bij Feyenoord niet beter worden'

  • Feyenoord nieuws

Willem van Hanegem haalt, in zijn column in het AD, uit naar de clubleiding van Feyenoord. Ook de supporters krijgen stevige kritiek van de oud-speler, omdat zij maar bleven klappen en zingen, ook op het moment dat Feyenoord naast Europees voetbal bleek te grijpen.

Lees meer

25 meiVideo; 'Ik zal Feyenoord niet zomaar verlaten'

  • Feyenoord nieuws

Jordy Clasie heeft zondag mogelijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Feyenoord. Dat liet de aanvoerder van de Rotterdammers na afloop van het 2-2 gelijkspel tegen sc Heerenveen - waardoor de club komend seizoen geen Europees voetbal speelt - weten aan RTV Rijnmond. "Dat zou kunnen," zegt de 23-jarige Clasie.

Lees meer

24 meiFeyenoord niet Europa in

  • Feyenoord nieuws

Het seizoen van Feyenoord is zondag ten einde gekomen. De Rotterdammers speelden in de tweede wedstrijd tegen sc Heerenveen in de play-offs met 2-2 gelijk, maar dat was na de 1-0 nederlaag van afgelopen donderdag in Friesland niet genoeg om de finale te bereiken. Daardoor speelt Feyenoord volgend seizoen geen Europees voetbal.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming