Zoekresultaten

18 sepFeyenoord-fans horen tot de meest gepassioneerde van Europa

  • Feyenoord nieuws

Hoewel Feyenoord de laatste jaren flink is gezakt op de Europese ranglijst, geldt de Rotterdamse club voor de supporters van Sevilla, de tegenstander van vanavond, nog steeds als een grote naam. Op diverse fora discussiëren fans van Sevilla over de personele problemen bij Feyenoord. 'Dit team is een mysterie. Vorig jaar eindigde Feyenoord tweede in de competitie, maar in de zomer verloren ze drie internationals, de topschutter én hun trainer.' 

Lees meer

18 sepRutten rekent op de snelheid van Manu en Schaken

  • Feyenoord nieuws

Fred Rutten lijkt vanavond tegen Sevilla voor een 4-4-2 opstelling te kiezen in plaats van 4-3-3. Hierdoor zou Feyenoord de wedstrijd aanvangen met Elvis Manu en Ruben Schaken in de aanval. Iets daarachter speelt Tonny Vilhena, maar in principe zal Feyenoord de Spanjaarden in een 4-4-2 formatie tegemoet treden

Lees meer

18 sepCor Adriaanse: 'De een geeft de spelers een aai, de ander een tikkie'

  • Feyenoord nieuws

'Als je Cor Adriaanse hebt overleefd, dan red je het wel in het betaalde voetbal'. Dat waren de woorden van Georginio Wijnaldum over zijn oude jeugdtrainer. Adriaanse loopt al bijna zijn hele leven rond bij Feyenoord. Hij is er één van de oude stempel. Adriaanse is al sinds 1996 werkzaam in de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft talenten zien komen en zien gaan.

Lees meer

17 sepRutten grijpt in en gooit systeem om

  • Feyenoord nieuws

Fred Rutten lijkt van plan de bijzonder matige seizoenstart aan te grijpen voor een wisseling van het systeem. Volgens het Algemeen Dagblad heeft het er alle schijn van dat Feyenoord donderdag tegen Sevilla met vier middenvelders voor de dag komt in Spanje. Als Rutten voor een behoudende speelwijze kiest worden op het middenveld Jordy Clasie, Karim El Ahmadi, Jens Toornstra en Tonny Vilhena verwacht. Lex Immers is in Rotterdam geblesseerd achtergebleven.

Lees meer

17 sepFeyenoord zet voet op Spaanse grond

  • Feyenoord nieuws

Na een vlucht van ongeveer drie uur vanaf Rotterdam The Hague Airport landde de selectie van trainer Fred Rutten omstreeks 13.00 uur op de luchthaven van Sevilla, de plaats waar donderdagavond de eerste groepswedstrijd in de Europa League wordt gespeeld.

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
21 sep
Feyenoord - Ajax
14:30
27 sep
Go Ahead Eagles - Feyenoord
20:45
5 okt
Feyenoord - FC Groningen
14:30
18 okt
Feyenoord - Heracles
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming