Zoekresultaten

24 oktZondag: SC Cambuur - Feyenoord

  • Feyenoord nieuws

Met een Europese ervaring rijker en een illusie armer is Feyenoord vrijdag teruggekeerd uit Kroatië, waar de ploeg donderdagavond ondanks bij vlagen aardig spel ten onder ging tegen HNK Rijeka (3-1). Na een vlucht van bijna twee uur zetten spelers en staf aan het einde van de ochtend voet op Rotterdam The Hague Airport, in de wetenschap dat dik 48 uur later de volgende wedstrijd al op het programma staat tegen Cambuur Leeuwarden.

Lees meer

24 oktKazim-Richards en El Ahmadi vallen Jacobs vies tegen

  • Feyenoord nieuws

Waar voormalig Feyenoord-spits Pierre van Hooijdonk en trainer Fred Rutten van de week nog probeerde de kritiek op Colin Kazim-Richards te pareren zwelt de kritiek op de aanvaller na de 3-1 nederlaag tegen Rijeka weer aan. Vooral oud-trainer Rob Jacobs is niet te spreken over de arbeidsethos van Kazim-Richards en de balaanname van Karim El Ahmadi.

Lees meer

24 oktVan Beek: "Het gaat de goede kant op met mijn revalidatie"

  • Feyenoord nieuws

De deelnemers aan het Feyenoord Soccer Camp dat deze week plaats vindt op Varkenoord hebben donderdag de kans gekregen om al hun vragen te stellen aan drie spelers van Feyenoord. Terwijl het grootste deel van de selectie zich in Kroatië voorbereidde op de wedstrijd tegen HNK Rijeka, schoven de in Rotterdam achtergebleven Sven van Beek, Anass Achahbar en Ruben Schaken aan in de Fred Blankemeijerzaal in De Kuip voor een Kidspersconferentie.

Lees meer

24 oktSpits Rijeka nooit in beeld geweest bij Feyenoord

  • Feyenoord nieuws

De verslaggever kon het gisteren tijdens de wedstrijd van NK Rijeka tegen Feyenoord niet vaak genoeg benadrukken: de spits van de Kroaten, Andrej Kramaric, staat in de belangstelling van tal van Europese topclubs en zijn prijskaartje is tien miljoen euro. Opmerkelijk is dat hij in de zomer voor twee miljoen euro naar Feyenoord kon vertrekken. Kramaric is echter nooit echt in beeld geweest bij Feyenoord, laat technisch directeur Martin van Geel weten.

Lees meer

24 oktTranen bij Karsdorp

  • Feyenoord nieuws

Donderdagavond was het niet de avond van Rick Karsdorp. De van origine middenvelder van Feyenoord mocht dit seizoen al vijf keer invallen in de Champions League-voorronde, competitie en Europa League en in de uitwedstrijd tegen HNK Rijek koos trainer Fred Rutten er andermaal voor hem er aan het begin van de tweede helft bij te zetten. Karsdorp verving Luke Wilkshire, maar beleefde een nare 45 minuten.

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming