Zoekresultaten

28 julSchelvis ziet het sportieve belang van De Vrij niet'

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord en Lazio lijken overeenstemming te hebben bereikt over de transfersom voor Stefan de Vrij . Serie A-kenner en sportverslaggever Emile Schelvis heeft zijn 'twijfels' bij de transfer van de 22-jarige verdediger naar de Italiaanse hoofdstad. "Ik heb er mijn twijfels over. Al vind ik wel dat De Vrij een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt bij Feyenoord en bij Oranje op het WK", zegt Schelvis in gesprek met RTV Rijnmond.

Lees meer

28 julKongolo ondertekent nieuw contract bij Feyenoord

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord heeft Terence Kongolo langer aan zich weten te binden. De twintigjarige verdediger zette maandagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract van drie jaar, waarmee hij tot medio 2017 vast ligt in De Kuip. De huidige verbintenis van Kongolo liep volgend jaar af. 'Ik heb er veel vertrouwen in dat ik me bij Feyenoord nog door kan ontwikkelen', reageerde een trotse Kongolo, die een groot deel van zijn jeugdopleiding op Varkenoord doorliep en tot dusver 23 wedstrijden in het eerste elftal speelde.

Lees meer

28 julDe grote Fred Rutten puzzel

  • Feyenoord nieuws

De grote vraag is wie het gemis van de verdedigers Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij, Daryl Janmaat en topscorer Graziano Pellè bij Feyenoord gaan opvangen. Coach Fred Rutten heeft dan ook een puzzel te leggen in de aanloop naar het duel met Besiktas in de Champions League-voorronde. Feyenoord kende een lucratieve transferzomer, maar haalde daar vooralsnog alleen Khalid Boulahrouz voor terug. Welke elf Rutten woensdag opstelt is nog niet duidelijk.

Lees meer

28 julWijzigingen op het gebied van publiekscatering in De Kuip

  • Feyenoord nieuws

Bij aanvang van het seizoen 2014-2015 ondergaat de publiekscatering in De Kuip een aantal wijzigingen. Hoewel de mogelijkheden binnen De Kuip beperkt zijn, tracht de club op dit vlak ook dit jaar een aantal verbeterpunten door te voeren, met als doel haar supporters zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. Welke veranderingen dit precies zijn, is te lezen in onderstaand overzicht.

Lees meer

28 julTransfer De Vrij zorgde voor discussie bij Feyenoord (audio)

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord en Lazio zijn het eens geworden over een transfer van Stefan de Vrij. De totstandkoming van de overgang naar Italië verliep niet zonder slag of stoot, weet clubwatcher Martijn Krabbendam. Met de verkoop van Stefan de Vrij is de complete Feyenoord-defensie, waarmee Louis van Gaal de meeste duels op het WK speelde, twee weken voor de start van het seizoen 2014-2015 verdwenen.

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming