Zoekresultaten

30 oktSchrijf je in voor de Proffessor Feyenoord quiz

  • Feyenoord nieuws

Op vrijdagavond 28 november wordt voor de 10e keer om de titel 'Professor Feyenoord' gestreden. Een jubileumeditie! Dat wordt dus een speciale gebeurtenis, met speciale gasten en extra prijzen. Wie gaat de huidige Professor Kees van Gent opvolgen? Kees zelf, één van de andere 'oud-Professoren' of komt er een nieuwe naam op de professorenmantel?

Lees meer

30 okt'Dat mijn kinderen geen eten hebben, dát is voor mij druk'

  • Feyenoord nieuws

De druk op Colin Kazim-Richards wordt steeds groter. Graziano Pellè opvolgen is immers een loodzware taak. Zelf is de Engels-Turkse spits niet zo onder de indruk van kritiek of hoge verwachtingen. Hij is wel wat gewend. In zijn eerste maanden in Rotterdam-Zuid is Kazim-Richards onder de indruk geraakt van de grootte van de club Feyenoord.

Lees meer

30 oktBoëtius nog niet uitgeleerd

  • Feyenoord nieuws

Afgelopen zomer kon Jean-Paul Boëtius een mooie stap maken. Sevilla FC maakte zich voor de 20-jarige vleugelaanvaller van Feyenoord. De eenvoudig Oranje-international hield de boot echter af. "Ik ben hier simpel nog niet uitgeleerd. Ik voel me niet rijp voor een stap naar het buitenland, in alle opzichten niet", legt hij uit in Voetbal International. "Je hebt daar nooit de garantie dat je speelt, dus wat als ik daar dan op de bank was komen te zitten, ver weg van mijn vrienden en familie?"

Lees meer

30 oktPellè en Guidetti scoren erop los

  • Feyenoord nieuws

Zowel Graziano Pellè als John Guidetti zijn  goud waard voor de clubs waarvoor zij uitkomen. Pellè scoorde opnieuw een geweldig doelpunt voor Southampton in de Capital One Cup. De Italian was óók verantwoordelijk voor de winnende 2-3 tegen Stoke City. John Guidetti was daarnaast weer belangrijk voor Celtic. Feyenoord-directeur Martin van Geel zal zich achter de oren krabben dat hij afgelopen zomer heeft nagelaten om John Guidetti terug naar Rotterdam te halen

Lees meer

30 oktColumn: Verlangen naar 2002

  • Feyenoord nieuws

Een week of wat geleden stond ik in een supermarkt met de Voetbal International in m'n handen toen een voorbijganger me wat vreemd aankeek. Aan de grond genageld stond ik, mijn blik stijf op de foto op de pagina. "Ongelooflijk, onge-fucking-looflijk", mompelde ik. De vrouw vond het wat vreemd, maar versnelde haar pas toen ik haar door had.

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45
30 nov
PSV - Feyenoord
16:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming