Zoekresultaten

21 oktDe Kuip aan kop in veldencompetitie Eredivisie

  • Feyenoord nieuws

Het veld van De Kuip gaat aan kop in de competitie van beste velden in de Eredivisie. Na zes speelronden heeft de grasmat van De Kuip de maximale gemiddelde score van vijf punten. Daarmee wordt het veld van Feyenoord beter beoordeeld dan dat van achtervolgers Ajax (4,7), AZ en FC Twente (beiden 4,3).

Lees meer

21 oktPellè verrast oud ploegenoten met bezoek

  • Feyenoord nieuws

Graziano Pellè heeft dinsdag zijn voormalige ploeggenoten bij Feyenoord verrast met een bliksembezoek aan De Kuip. De spits, die deze zomer de overstap maakte van Feyenoord naar Southampton, greep zijn vrije dag aan om over te komen naar Nederland voor een weerzien met de spelers met wie hij twee schitterende seizoenen beleefde.

Lees meer

21 oktFeyenoord treft voor het eerst Kroatische club in Europa

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord beleeft aanstaande donderdag een primeur, als de ploeg van trainer Fred Rutten het in de derde groepswedstrijd in de Europa League opneemt tegen HNK Rijeka. Nooit eerder speelde Feyenoord in de clubhistorie een officiële Europese wedstrijd tegen een Kroatische tegenstander.

Lees meer

21 oktWaarschijnlijk geen Van Beek tegen Rijeka

  • Feyenoord nieuws

Het meespelen van Sven van Bee in Kroatië tegen HNK Rijeka is uiterst onzeker. Door een bovenbeenblessure miste de jonge verdediger de wedstrijd met Heracles in de Kuip van afgelopen zaterdag. Zowel de verdediger als de medische staf lijken geen enkel risico te willen nemen waardoor de blessure zou kunnen verslechteren.

Lees meer

21 oktFeyenoord adviseert zonder wedstrijdkaart niet naar Rijeka te gaan

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord roept haar supporters op om zonder wedstrijdkaart niet naar Kroatië af te reizen voor de wedstrijd HNK Rijeka-Feyenoord. Feyenoord kreeg slechts 600 kaarten voor dit duel toegewezen en men verwacht dat daardoor veel supporters zonder wedstrijdkaart naar Rijeka zullen afreizen. Dit besef is inmiddels ook tot de club HNK Rijeka en de lokale autoriteiten doorgedrongen.

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming