Zoekresultaten

31 julDe Wolf: ''Elk elftal heeft een type Immers nodig''

  • Feyenoord nieuws

Giovanni van Bronckhorst lijkt geen rol in zijn basiself te hebben voor Lex Immers.  De middenvelder is sinds zijn komst naar Feyenoord in 2012 een van de meest besproken voetballers van de eredivisie. Hij wordt regelmatig fel bekritiseerd, maar net zo goed geprezen. Vorig jaar gebeurde er rond Immers iets bijzonders, zag analist Harry van der Laan.

Lees meer

31 jul'Feyenoord gaat opnieuw voor Kramer'

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord wil alsnog Michiel Kramer naar De Kuip halen, zo meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. De aanvaller van ADO Den Haag leek eerder deze maand op weg naar Baniyas in de Verenigde Arabische Emiraten, maar zijn overgang liep spaak. Nu kan de 26-jarige Kramer terecht bij de club waar hij al van kinds af aan fan van is.

Lees meer

31 julRuben Schaken: ''Dat heeft heel veel pijn gedaan''

  • Feyenoord nieuws

Ruben Schaken heeft zijn eerste week als speler van ADO Den Haag achter de rug en dat is de oud-Feyenoorder tot nu toe goed bevallen. "Als die jongens mij er allemaal uitlopen ben ik de eerste die zal zeggen: ik kap ermee. Maar tot dusver toe is het andersom," glimlacht Schaken.

Lees meer

30 julClasie vult zijn rol goed in

  • Feyenoord nieuws

Jordy Clasie maakte tijdens de zomer de overstap van Feyenoord naar Southampton en criticasters vragen zich af of de kleine middenvelder de Premier League wel aan kan vanwege zijn lengte. Doelman Maarten Stekelenburg maakt zich echter geen zorgen. "Clasie is bij ons voor het voetballende gedeelte gehaald, dat weten wij allemaal", vertelt de Nederlander in gesprek met de Telegraaf. "En dat vult hij ook goed in", benadrukt Stekelenburg.

Lees meer

30 julLazio weigerde miljoenenbod voor De Vrij

  • Feyenoord nieuws

Manchester United-manager Louis van Gaal heeft geprobeerd om Stefan de Vrij naar Manchester te halen, zo stelt het Italiaanse Corriere della Sera. De Engelsen legden een prima bod neer in Rome. United had liefst 25 miljoen euro over voor De Vrij, maar Lazio weigerde die aanbieding.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming