Zoekresultaten

22 julFeyenoord draait warm voor openingswedstrijd

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord is klaar voor de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, die woensdagavond aanstaande op het programma staat. De selectie van Fred Rutten werkte dinsdagochtend de afsluitende training af in de aanloop naar de ontmoeting met Real Sociedad, die geldt als de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. De coach kon op een warm Varkenoord beschikken over in totaal 22 spelers, onder wie ook Joris Mathijsen.

Lees meer

22 julGeruchtenmolen

  • Feyenoord nieuws

United-directeur met spoed terug voor onderhandelingen over De Vrij. Manchester United heeft geleerd van de fouten die vorig jaar zijn gemaakt. De Engelsen treuzelden destijds lang en grepen daardoor naast de spelers die bovenaan op het lijstje stonden. Nu pakt vice-voorzitter Ed Woodward wel door, meldt The Manchester Evening News.

Lees meer

22 julDost wil wél graag naar Feyenoord

  • Feyenoord nieuws

Of Bas Dost bij Feyenoord de opvolger wordt van Graziano Pellè is afhankelijk van VfL Wolfsburg. Aan de spits zelf zal het in elk geval niet liggen. Dost is bereid om salaris in te leveren om zijn loopbaan in de Kuip te kunnen voortzetten. 'Bas is heel enthousiast over Feyenoord', zegt zijn zaakwaarnemer Henk Nienhuis.

Lees meer

22 julDrenthe hoopt op Feyenoord: 'ik doe er alles aan'

  • Feyenoord nieuws

Royston Drenthe gaf in het verleden al meerdere malen aan graag terug te keren bij Feyenoord en maandagavond heeft hij via Instagram opnieuw van zich laten horen. Drenthe, die momenteel onder contract staat bij Reading en daar mag vertrekken, sprak namelijk opnieuw zijn wens uit over een terugkeer naar de Rotterdamse club.

Lees meer

21 julNog geen reis naar Besiktas te organiseren

  • Feyenoord nieuws

Wij krijgen vragen over of dat de supportersvereniging een reis organiseert naar Turkije voor de return in de derde voorronde van de Champions League Besiktas- Feyenoord. Omdat er officieel nog geen informatie is over de definitieve speeldata en het aanvangstijdstip is het niet mogelijk om definitief iets te organiseren. Wel zijn wij in voorbereiding.

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming