Zoekresultaten

02 oktEl Ahmadi: 'Geen betere dan Feyenoord-supporters'

  • Feyenoord nieuws

Na een avontuur in Dubai en een verblijf in de Engelse Premier League is Karim El Ahmadi terug in Rotterdam. De technische middenvelder maakt weer deel uit van Rotterdams trots en daar traint hij opnieuw onder Fred Rutten, die hem ooit bij FC Twente tot een betere speler maakte. In het magazine van de supportersvereniging, Hand in Hand spreekt El Ahmadi ondermeer over Rutten

Lees meer

02 okt'Boskamp en Van der Gijp op feestavond FSV', gratis inschrijven nog mogelijk

  • Feyenoord nieuws

Donderdag 16 oktober a.s. houdt de Feyenoord Supportersvereniging (FSV) voor haar leden een supportersfeestavond met muziek en een hapje en een drankje. Daarbij zullen Jan Boskamp en René van der Gijp door presentator Frank Vijg in een vragenuurtje aan de tand gevoeld worden over het huidige Feyenoord. Verder zullen er ook andere oud-spelers aanwezig zijn.

Lees meer

02 oktFeyenoord is de legendarische Ernst Happel nog lang niet vergeten

  • Feyenoord nieuws

Op de tweede verdieping van stadion De Kuip is een hoekje gewijd aan Ernst Happel, de legendarische Oostenrijker die Feyenoord in zijn eerste seizoen (1969-1970) naar de Europacup I leidde. "Ik heb zelfs een beetje meegewerkt aan zijn komst", zegt Rob Vente, een gepensioneerd journalist en momenteel schrijver van thrillers die zich in en rond De Kuip of Feyenoord afspelen.

Lees meer

02 okt'Nog niet on fire, maar dat gaat wel gebeuren'

  • Feyenoord nieuws

Er waren bij zijn komst louter sceptische reacties, maar in de voetbalwereld kan het snel verkeren. Het Legioen heeft zijn hoop nu al gevestigd op Colin Kazim-Richards, die als spits van Feyenoord voor succes moet zorgen. Eigenlijk net zoals het met John Guidetti en Graziano Pellè ging. Ook zijn twee voorgangers werden in Rotterdam in eerste instantie met argwaan bekeken, maar uiteindelijk groeiden beide spitsen uit tot absolute publiekslievelingen. Gaat het met Kazim-Richards net zo?

Lees meer

02 oktBoskamp: 'Ik wil als supporter kunnen janken en kankeren'

  • Feyenoord nieuws

Jan Boskamp wordt de afgelopen dagen overladen met interview-verzoeken. De oud-Feyenoorder is al jaren woonachtig in België, waar hij bijna wekelijks de landelijke voetbalwedstrijden analyseert. Hij laat in gesprek met Het Nieuwsblad er geen misverstand over bestaan wie hij vanavond support. 

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
5 okt
Feyenoord - FC Groningen
14:30
18 okt
Feyenoord - Heracles
19:45
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming