Sponsorblok

Zoekresultaten

21 decFeyenoord magertjes in Breda maar wint wel met 0 - 1

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord heeft een zwaarbevochten overwinning op NAC gehaald. Een doelpunt van Colin Kazim-Richards in de 32e minuut was voldoende om de drie punten mee te nemen naar Rotterdam. Feyenoord speelde daarbij evenals de afgelopen weken vanuit een gesloten organisatie, waar NAC tot aan de rust geen enkele keer doorheen wist te breken

Lees meer

21 decJean-Paul Boëtius in de basis-elf.

  • Feyenoord nieuws

Jean-Paul Boëtius keert zondag terug in de basis bij Feyenoord in de uitwedstrijd tegen NAC Breda. De aanvaller is hersteld van ziekte en speelt in de laatste wedstrijd van 2014 als linksbuiten.

 

Lees meer

20 decRutten; tegen NAC mag het niet fout gaan.''

  • Feyenoord nieuws

Een bezoek aan de dolende degradatiekandidaat NAC is voor Feyenoord morgen de laatste opdracht van 2014. De Rotterdammers oogstten de afgelopen maanden volop lof voor de verzorgde manier van voetballen, maar een slecht resultaat in Breda betekent dat het seizoen als een nachtkaars uitgaat.

Lees meer

19 decFSV kantoor tot 5 januari 2015 gesloten

  • Feyenoord nieuws

I.v.m. de feestdagen is ons kantoor gesloten van maandag 22 december tot maandag 5 januari. Hierdoor zijn wij ook telefonisch niet bereikbaar. In deze periode aan ons gestuurde post en/of mail beantwoorden wij 5 januari. Rest ons om u hele fijne kerstdagen en een fantastisch uiteinde toe te wensen. Bestuur en medewerkers FSV.

19 decRutten kijkt reikhalzend naar zondag uit

  • Feyenoord nieuws

Met de winterstop voor de deur zag Feyenoord deze week op de valreep een tweetal fraaie reeksen ten einde komen. Tot aan het verlies bij PSV van afgelopen woensdag was de ploeg negen wedstrijden op rij ongeslagen (Eredivisie en Europa League), terwijl de misstap in Eindhoven bovendien de eerste competitienederlaag van dit seizoen op vreemde bodem betekende.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
21 dec
NAC - Feyenoord
14:30
18 jan
Feyenoord - FC Twente
14:30
25 jan
Ajax - Feyenoord
12:30
1 feb
Feyenoord - ADO Den Haag
12:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming