Sponsorblok

Zoekresultaten

25 aprFeyenoord C2 kampioen na zege op FC Twente

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord A1 heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd tegen Heerenveen A1 met 4-2 gewonnen. Feyenoord A2 bleef in eigen huis steken op 0-0 tegen Zeeburgia A1. Feyenoord B1 ging hard onderuit bij Vitesse B1: 5-0. Feyenoord B2 speelde een zwakke wedstrijd, maar won wel met 2-0. Feyenoord C1 zette eenvoudig Heerenveen C1 opzij met 4-2. Feyenoord C2 pakte de landstitel door met 2-4 te winnen bij FC Twente C2. Feyenoord D1 won thuis met 3-2 van NEC/FC Oss D1.

Lees meer

24 aprFC Groningen-Feyenoord in het teken van Kids United.

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord treft zondag FC Groningen in een uitwedstrijd voor de Rotterdammers. Met name op basis van veel strijd en vechtlust won Feyenoord het vorig seizoen in Groningen. Dankzij doelpunten van Ruben Schaken voor rust en Stefan de Vrij in de tweede helft eindigde het duel in een verdiende zege voor de Rotterdammers: 0-2.

Lees meer

24 aprStel jouw vraag aan de directie

  • Feyenoord nieuws

De directie van Feyenoord neemt voor de laatste editie van Feyenoord Magazine exclusief de tijd om vragen van supporters te beantwoorden. Algemeen directeur Eric Gudde, technisch directeur Martin van Geel en commercieel directeur Mark Koevermans zullen antwoord geven op de beste, verrassendste en meest gestelde vragen die de komende periode voor hen worden ingestuurd.

Lees meer

24 aprNieuwe uittenue zondag te koop in Feyenoord Fanshops

  • Feyenoord nieuws

Alle vier de vestigingen van de Feyenoord Fanshop zijn aankomende zondag 26 april geopend. Hiermee biedt de club haar supporters optimaal de gelegenheid het nieuwe uittenue voor het seizoen 2015-2016 aan te schaffen, dat die dag voor het eerst in de clubwinkels te koop is. Het eerste elftal van Feyenoord zal zondag het nieuwe tenue dragen in de uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Lees meer

24 aprFeyenoord organiseert barbecue voor supporters

  • Feyenoord nieuws

Voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord - Vitesse organiseert Feyenoord een barbeque voor zijn supporters die een kaart hebben voor de wedstrijd. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen begint om 14.30 in de Kuip en tweeënhalf uur eerder zal de barbecue van start gaan. Toegangsbewijzen zijn uitsluitend vooraf en alleen online te koop voor € 15,- via www.feyenoord.nl/bbq.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 apr
FC Groningen - Feyenoord
14:30
10 mei
Feyenoord - Vitesse
14:30
17 mei
PEC Zwolle - Feyenoord
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming