Sponsorblok

Zoekresultaten

31 julDe Vrij kijkt terug op een toptijd bij Feyenoord

  • Feyenoord nieuws

Stefan de Vrij is donderdagmiddag gepresenteerd bij zijn nieuwe club Lazio Roma. De 22-jarige verdediger kwam twaalf jaar geleden als jeugdspeler van Spirit uit Ouderkerk aan de IJssel naar Feyenoord en vertrekt nu als volwassen voetballer met negentien interlands en een WK achter zijn naam. 'Ik kijk terug op een toptijd bij Feyenoord', vertelde De Vrij kort voor zijn presentatie in Rome.

Lees meer

31 julFeyenoord haalt Luke Wilkshire terug naar Nederland

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord heeft er niet lang over gedaan om de smeekbede van een aantal spelers te beantwoorden. De aanvaller vroeg woensdagavond na afloop van de verloren Champions League-wedstrijd tegen Besiktas (1-2) om versterkingen en ziet zijn club woensdag Luke Wilkshire overnemen van Dinamo Moskou.De rechtsback brengt een schat aan ervaring mee naar Rotterdam, waar hij weer gaat samenwerken met Fred Rutten.

Lees meer

31 julBasacikoglu: 'Dit is heel mooi'

  • Feyenoord nieuws

Bilal Basaçikoglu is de nieuwste aankoop van Feyenoord. De overgang van de 19-jarige vleugelaanvaller van Heerenveen naar De Kuip wordt vandaag afgerond. Basaçikoglu heeft nog een tweejarig contract in Friesland. In Basaçikoglu ziet Feyenoord een directe versterking met toekomstperspectief. Basacikoglu nam gisteren al afscheid van zijn ploeggenoten voordat hij de autorit richting Rotterdam maakte voor zijn medische keuring.

Lees meer

31 julClubleiding Feyenoord is aan zet

  • Feyenoord nieuws

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord was in de aanloop naar het thuisduel gisteravond met Besiktas (1-2) naar eigen zeggen niet in paniek door de (lucratieve) leegloop in De Kuip. En ook na de nederlaag in de derde voorronde van de Champions League zal de angst bij de topman van de Rotterdamse volksclub niet om het hart zijn geslagen. Maar de manier waarop de ontmantelde ploeg van de nieuwe trainer Fred Rutten verloor, zal Van Geel toch aan het denken hebben gezet.

Lees meer

31 julClasie en Schaken uiten onvrede

  • Feyenoord nieuws

Na het vertrek van Stefan de Vrij mag geen enkele basiskracht De Kuip meer verlaten. Maar het behouden van aanvoerder Jordy Clasie wordt een steeds grotere opgave nu in ieder geval Champions League-voetbal lijkt uitgesloten door een 1-2 verlies tegen Besiktas in de eigen Kuip. De woede van de middenvelder richtte zich in eerste instantie op het bestuur van Feyenoord. 'Ze wisten dat er spelers weg zouden gaan, dan vind ik het jammer dat er geen nieuwe zijn gehaald.

Lees meer
 

Ballenactie

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Het FSV fotoverslag

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming