Sponsorblok

Zoekresultaten

27 febKrabbendam: 'Van Geel nu onder vergrootglas'

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord en trainer Fred Rutten gaan al na één seizoen weer uit elkaar. Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International is dat mede te wijten aan technisch directeur Martin van Geel. ''Van Geel moet nu met een goed alternatief komen. Hij ligt onder een vergrootglas''.

Lees meer

27 febDoor Feyenoorders, voor Feyenoorders

  • Feyenoord nieuws

Gisteren stond de wedstrijd van het seizoen op het programma. Een wedstrijd die helaas, mede door scheidsrechterlijke hulp, niet in het voordeel van onze club verliep. AS Roma speelde gisteren goed, maar met hulp van de arbiter(s) trokken de Romeinen aan het langste eind.

Lees meer

27 feb''We kunnen trots zijn op Europees jaar''

  • Feyenoord nieuws

Karim El Ahmadi is trots op wat Feyenoord dit seizoen in Europees verband heeft laten zien. De middenvelder baalt van de uitschakeling door AS Roma, maar heeft al met al wel een goed gevoel over het Europese avontuur van dit voetbaljaar. "We hebben goed gestreden tegen AS Roma. Toen we met tien man speelden, waren we zelfs beter. Maar over het geheel gezien was AS Roma sterker", zegt El Ahmadi op het digitale thuis van de UEFA.

Lees meer

27 febRutten vertrekt aan het einde van het seizoen

  • Feyenoord nieuws

Fred Rutten vertrekt aan het einde van het seizoen bij Feyenoord. Na de uitwedstrijd tegen FC Utrecht van zondag maakt de trainer bekend dat beide partijen uit elkaar gaan. Rutten beschikt over een aflopend contract in De Kuip en die gaat niet verlengd worden. Het is niet bekend wie in dit besluit het laatste zetje heeft gegeven.

Lees meer

27 febUEFA onderzoek kan weken duren

  • Feyenoord nieuws

De UEFA wacht de rapporten af van de officials die bij de wedstrijd Feyenoord - AS Roma aanwezig waren en beslist dan of er een zaak wordt geopend tegen de Rotterdamse club. "Dat is de normale procedure. De disciplinaire commissie bepaalt aan de hand van die bevindingen of er al dan niet een onderzoek wordt ingesteld", aldus een woordvoerder van de Europese voetbalunie vandaag tegen het ANP.  

Lees meer
 

Lid worden!

Metro Kameraadjes

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
1 mrt
FC Utrecht - Feyenoord
14:30
8 mrt
Feyenoord - NAC
14:30
15 mrt
FC Dordrecht - Feyenoord
16:45
22 mrt
Feyenoord - PSV
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming