Sponsorblok

Zoekresultaten

28 meiAchtjarige talent uit De Kwakel naar Feyenoord

  • Feyenoord nieuws

Hij was nog maar drieënhalf jaar oud toen hij al met zijn vader naar de thuiswedstrijden van Feyenoord ging. Een jaar eerder liep hij op het voetbalveld van de camping al aanwijzingen aan anderen te geven. Ja, dit gaat over de jongensdroom van een achtjarige, die volgend seizoen bij 'zijn eigen' Feyenoord mag spelen.

Lees meer

28 mei'Feyenoord-aanvaller ondertekent nieuwe tweejarige verbintenis'

  • Feyenoord nieuws

Anass Achahbar ondertekent vandaag (donderdag) mogelijk zijn nieuwe tweejarige verbintenis bij Feyenoord. Het aanvalstalent van de Rotterdamse club was twee weken geleden al een contractverlenging voor twee jaar overeengekomen met zijn werkgever, maar ELF Voetbal Magazine weet te melden dat op donderdag de daad ook bij het woord wordt gevoegd.

Lees meer

28 meiGio vaart zijn eigen koers en kan tegen een stootje

  • Feyenoord nieuws

Na het vertrek van Fred Rutten slaagde Giovanni van Bronckhorst er uiteindelijk niet in Feyenoord naar Europees voetbal te leiden. Wat hem uiteindelijk niet aan te rekenen valt. Als Van Bronckhorst één ding heeft laten zien in zijn korte periode als eindverantwoordelijke is het wel dat hij harde maatregelen niet schuwt.

Lees meer

28 meiTV-tip: (documentaire) 'Het Feyenoord-jaar van Cruijff'

  • Feyenoord nieuws

Het zal altijd voer voor verhalen en documentaires blijven: de overstap van Johan Cruijff van Ajax naar Feyenoord. In 1984 maakte de vedette de Rotterdammers direct kampioen. Gedreven door wraakgevoelens nam hij Feyenoord bij de hand. Maar het had niet alleen maar blije gezichten tot gevolg.

Lees meer

28 meiClasie en Vermeer vandaag bij Oranje

  • Feyenoord nieuws

Kenneth Vermeer en Jordy Clasie melden zich vandaag - donderdag- in Hoenderloo voor de trainingsstage met het Nederlands elftal. Zij zijn deze week de laatste nieuwkomers in de selectie van bondscoach Guus Hiddink. Wegens een blessure moet een andere Feyenoorder Sven van Beek de voorbereiding van Oranje laten schieten. Bruno Martins Indi stond gisteren al op het trainingsveld in Hoenderloo.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming