Sponsorblok

Zoekresultaten

22 nov2-0 winst in de Kuip

  • Feyenoord nieuws

Dankzij late doelpunten van Jens Toornstra en Ruben Schaken heeft Feyenoord zaterdagavond een moeizame overwinning geboekt op FC Dordrecht: 2-0. Bij aanvang van een belangrijke week, waarin Feyenoord nog achtereenvolgens Sevilla FC en PSV treft, had Feyenoord de hele wedstrijd een overwicht, alleen slaagde het elftal er lange tijd niet in om de kansen die het kreeg af te maken.

Lees meer

21 novFSV ledenactie met Kuip in glaskristal gratis

  • Feyenoord nieuws

De Feyenoord Supportersvereniging is een, door Feyenoord erkende, onafhankelijke supportersvereniging. De belangenbehartiging van Feyenoord supporters en van onze leden in het bijzonder is uiteraard onze belangrijkste taak. De FSV doet meer; wist u bijvoorbeeld dat de fantastische entourage en het beheer van de Legioenzaal geheel verzorgd wordt door de FSV.

Lees meer

21 novVilhena en Boëtius in de basis, Karsdorp of Boulahrouz rechtsback

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord treft zaterdag FC Dordrecht in de eigen Kuip. Tonny Vilhena staat tegen de Dordtenaren weer in de basis van Feyenoord. De middenvelder vervangt Jordy Clasie, die een schorsing uit zit. Trainer Fred Rutten maakt nog een keuze tussen Rick Karsdorp en Khalid Boulahrouz voor de rechtsbackpositie. Luke Wilkshire ontbreekt vanwege een hamstringblessure.

Lees meer

21 novSpeciale mouwbadge vanaf zaterdag verkrijgbaar

  • Feyenoord nieuws

Rondom de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van aanstaande zaterdag is voor het eerst de speciale mouwbadge van de campagne 'Voor het leven' verkrijgbaar. De shirtbadge is te koop in de Feyenoord Fanshop naast het stadion en de vestiging op het Centraal Station van Rotterdam, voor 5 euro per stuk.

Lees meer

21 novFeyenoord zwaait tweetal uit en wil langer door met verdediger en trainer

  • Feyenoord nieuws

Erwin Mulder en Joris Mathijsen zijn bezig aan hun laatste seizoen bij Feyenoord. De doelman en verdediger hebben een aflopend contract in De Kuip en de samenwerking zal niet verlengd worden. Feyenoord wil wel verder met verdediger Luke Wilkshire en trainer Fred Rutten. Dat laat technisch directeur Martin van Geel vandaag weten aan RTV Rijnmond.

Lees meer
 

SPONSORBANNER

Word lid!

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
30 nov
PSV - Feyenoord
16:45
6 dec
Excelsior - Feyenoord
18:30
13 dec
Feyenoord - AZ
20:45
21 dec
NAC - Feyenoord
14:30

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming