Sponsorblok

Zoekresultaten

06 julNieuw veld in het Feyenoord-stadion

  • Feyenoord nieuws

Het grasteam van Feyenoord is vandaag druk doende om de grasmat van de Kuip te verwijderen. De planning is om morgen -dinsdag-  nieuw graszoden te leggen. Het veld in Rotterdam-Zuid werd onlangs uitgeroepen tot de beste van Nederland. Voor het komend seizoen zal er weer een prima grasmat liggen.

06 julFeyenoord met 27 man naar Oostenrijk

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord is maandagochtend met 27 spelers vertrokken naar Oostenrijk, waar het de komende week een trainingskamp belegt in Seefeld. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst ziet alleen Stef Gronsveld en Rodny Lopes Cabral in Rotterdam achterblijven. Gronsveld viel afgelopen zaterdag in het duel met Sportclub Feyenoord uit met een hamstringblessure, Lopes Cabral staat sinds vorig seizoen buitenspel met een knieblessure. Beide verdedigers zullen in Rotterdam aan hun herstel werken.

Lees meer

06 jul'Feyenoord heeft Zweed Gustafson op het oog'

  • Feyenoord nieuws

Volgens de Telegraaf moet Simon Gustafson de selectie van Feyenoord een nieuwe impuls geven. De club uit Rotterdam meer dan gemiddelde interesse voor de talentvolle middenvelder annex aanvaller van BK Häcken. De twintigjarige Gustafson maakte deel uit van het Zweedse team dat onlangs beslag legde op het EK Onder-21 in Tsjechië.

Lees meer

06 julTrainen in Tirol – Twaalf mogelijke trainingskampnieuwsfeitjes

  • Feyenoord nieuws

Schrijver Eus Roovers schrijft voor de website van de Feyenoord Supportersverening (FSV) dagelijks een stukje over het trainingskamp in Seefeld.

Lees meer

06 julTe zware Wilkshire drijft spot met zichzelf: "Fat and happy"

  • Feyenoord nieuws

Luke Wilkshire kreeg de afgelopen tijd de nodige kritiek te verduren omdat hij te zwaar zou zijn teruggekeerd van de vakantie. Daarom werd hij door trainer Giovanni van Bronckhorst apart gezet van de groep omdat hij nog niet op het niveau van de rest van de selectie zat. Wilkshire zag daar wel de humor van in.

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming