Sponsorblok

Zoekresultaten

30 julClasie vult zijn rol goed in

  • Feyenoord nieuws

Jordy Clasie maakte tijdens de zomer de overstap van Feyenoord naar Southampton en criticasters vragen zich af of de kleine middenvelder de Premier League wel aan kan vanwege zijn lengte. Doelman Maarten Stekelenburg maakt zich echter geen zorgen. "Clasie is bij ons voor het voetballende gedeelte gehaald, dat weten wij allemaal", vertelt de Nederlander in gesprek met de Telegraaf. "En dat vult hij ook goed in", benadrukt Stekelenburg.

Lees meer

30 julLazio weigerde miljoenenbod voor De Vrij

  • Feyenoord nieuws

Manchester United-manager Louis van Gaal heeft geprobeerd om Stefan de Vrij naar Manchester te halen, zo stelt het Italiaanse Corriere della Sera. De Engelsen legden een prima bod neer in Rome. United had liefst 25 miljoen euro over voor De Vrij, maar Lazio weigerde die aanbieding.

Lees meer

30 julSupporters trotseren regen op Varkenoord

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord heeft donderdagochtend op Varkenoord in de stromende regen een groepstraining afgewerkt, maar het slechte weer weerhield honderden supporters er niet van om naar Rotterdam-Zuid te komen. Verscholen onder paraplu's, gehesen in regenjacks of toch maar gewoon in een korte broek keken zij toe hoe de selectie van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst verder toewerkte naar de competitiestart tegen FC Utrecht op zaterdag 8 augustus in De Kuip.

Lees meer

30 jul"Wat mij betreft laat hij gewoon eerst zijn benen spreken",

  • Feyenoord nieuws

Voor Elvis Manu verloopt de voorbereiding nog niet zoals gewenst. De 22-jarige vleugelaanvaller komt voorlopig niet voor in de plannen van trainer Giovanni van Bronckhorst. Tot zijn eigen verbazing zag Manu dat de oefenmeester tegen Southampton voor Colin Kazim-Richards op de linksbuitenpositie koos.Voor Manu een reden om bij technisch directeur Martin van Geel te informeren wat de plannen van Feyenoord zijn.

Lees meer

30 julBotteghin: 'Feyenoord is een droom'

  • Feyenoord nieuws

Eric Botteghin heeft zijn transferwens niet onder stoelen of banken gestoken. De centrumverdediger van FC Groningen staat in de belangstelling van Feyenoord. "Ik ben naar Nederland gekomen om het maximale uit mijn carrière te halen. Sportief en financieel", reageert Botteghin in gesprek met Dagblad van het Noorden. "Feyenoord is een droom voor mij."

Lees meer
 

Lid worden!

Feyenoord Supportersraad

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming