Sponsorblok

Zoekresultaten

20 oktNoorse arbitrage bij Feyenoord tegen Rijeka

  • Feyenoord nieuws

Het Europa League-duel van Feyenoord met HNK Rijeka staat onder leiding van Tom Harald Hagen. De Noorse scheidsrechter krijgt hulp van assistent-scheidsrechters Dag-Noger Nebben en Jan Erik Engan. Leif Erik Opland is aangewezen als vierde official. Feyenoord speelt donderdagavond in het Stadion Kantrida in Rijeka.

Lees meer

20 oktTomasson geniet van Manu

  • Feyenoord nieuws

Elvis Manu was zaterdagavond matchwinner bij Feyenoord. Met twee treffers was hij de grote man tijdens de 2-1 zege op Heracles Almelo. Jon Dahl Tomasson is al jarenlang 'supporter' van de jeugdinternational. De aanvaller, in 2002 met Feyenoord winnaar van de UEFA Cup, heeft het afgelopen weekend dan ook genoten van Manu.

Lees meer

20 oktALV Supporters Steunen Feyenoord op 1 december

  • Feyenoord nieuws

Het bestuur van de Vereniging Supporters Steunen Feyenoord (SSF) heeft Feyenoord gevraagd om bekend te maken dat de Vereniging SSF op maandag 1 december aanstaande voor de leden een nieuwe Algemene Ledenvergadering (ALV) organiseert. Deze ALV zal plaatsvinden in De Rode Zaal op Varkenoord en vangt aan om 19.30 uur.

Lees meer

20 oktSchrijf je in voor de Proffessor Feyenoord quiz

  • Feyenoord nieuws

Op vrijdagavond 28 november wordt voor de 10e keer om de titel 'Professor Feyenoord' gestreden. Een jubileumeditie! Dat wordt dus een speciale gebeurtenis, met speciale gasten en extra prijzen. Wie gaat de huidige Professor Kees van Gent opvolgen? Kees zelf, één van de andere 'oud-Professoren' of komt er een nieuwe naam op de professorenmantel?

Lees meer

20 oktBijeenkomst Feyenoord Supporters Raad

  • Feyenoord nieuws

Afgelopen woensdag (15 oktober) is de Feyenoord Supporters Raad (FSR) voor de 3e keer bij elkaar gekomen in de Maaszaal van het stadion. Naast de raadsleden zijn de club, het stadion en de FSV bij een dergelijke bijeenkomst vertegenwoordigd. Na de vorige bijeenkomst van 13 augustus jl. is door de leden een lijst samengesteld met positieve en negatieve punten t.o.v. de club.

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming