Sponsorblok

Zoekresultaten

23 oktToornstra onder de indruk van het stadion

  • Feyenoord nieuws

Feyenoord-middenvelder Jens Toornstra is onder de indruk van het stadion van NK Rijeka, vanavond de tegenstander van de Rotterdammers in de derde speelronde van de Europa League. "Het is heel apart, maar wel heel mooi. Zo tussen de rotsen en de zee. Het heeft wel wat, vind ik", laat Toornstra weten. "Maar een goed resultaat neerzetten is natuurlijk belangrijker dan de mooie locatie." Van onderschatting is bij Toornstra dan ook geen sprake.

Lees meer

23 oktKazim heeft er genoeg vertrouwen in

  • Feyenoord nieuws

Colin Kazim-Richards hoopt dat Feyenoord vandaag een vervolg kan geven aan de reeks winstpartijen "Winnen is een mentaliteit. We moeten op dezelfde weg doorgaan en terugdenken aan het gevoel van onze onterechte nederlagen. Dat moet een goede motivatie zijn om onze prestaties door te zetten'', vertelt de spits aan Feyenoord TV. HNK Rijeka heeft een onbekend elftal, maar het nationale elftal van Kroatië kent Kazim wel.

Lees meer

23 oktVermeer maakt zich geen zorgen om basisplaats Steenvoorden

  • Feyenoord nieuws

Omdat Joris Mathijsen en Sven van Beek donderdagavond ontbreken bij Feyenoord in het Europa League-duel met HNK Rijeka, krijgt Matthew Steenvoorden zijn kans. Kenneth Vermeer is alvast vol vertrouwen. "Ik maak me helemaal geen zorgen, die jongen kan aardig voetballen", vertelt de doelman van Feyenoord aan de NOS.

Lees meer

23 oktKongolo: 'Kleine foutjes worden meteen afgestraft'

  • Feyenoord nieuws

Terence Kongolo is zijn vormcrisis van het begin van dit seizoen te boven gekomen. De centrale verdediger gaat donderdag met Feyenoord op bezoek bij HNK Rijeka. Kongolo (20) kende een moeizame start van het seizoen en belandde op de bank. De enkelvoudig international heeft inmiddels zijn basisplaats terug en weet wat er van hem wordt gevraagd. De verdediger kijkt uit naar de Europa League-wedstrijd tegen HNK Rijeka uit Kroatië.

Lees meer

23 oktRutten niet van plan zich aan te passen

  • Feyenoord nieuws

Hoofdcoach Fred Rutten gaat geen wijzigingen in zijn basiself doorvoeren. Matthew Steenvoorden vervangt wel de geblesseerden Sven van Beek en Joris Mathijsen, maar voor de rest is de trainer niet van plan om zijn opstelling aan te passen. Alleen Jordy Clasie was wat ziekjes. ''Niet kiplekker, maar geen ebola'', zei Rutten met een grijns op de persconferentie. Wellicht dat de onrustige vlucht met veel turbulentie daar mee te maken had.

Lees meer
 

Ballenactie

Professor Feyenoord 2014

SPONSORBANNER

Sponsorbanner

“SponsorKliks,

Het FSV fotoverslag

Stadionverkenning

Facebook | Twitter | Gegevens wijzigen

De feyenoord uitvaart

Wijzigingen Doorgeven!

Volgende eredivisie wedstrijden

Datum
Wedstrijd
Tijd
26 okt
Cambuur - Feyenoord
12:30
1 nov
Feyenoord - PEC Zwolle
19:45
9 nov
Vitesse - Feyenoord
14:30
22 nov
Feyenoord - FC Dordrecht
19:45

Partners

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Hiervoor zijn wij wettelijk verplicht toestemming te vragen.

Ja, ik geef toestemmingNee, ik geef geen toestemming